‘Verschillende partijen geïnteresseerd in doorstart Fresh! Collection’

Fresh! Collection B.V. werd halverwege juni failliet verklaard door de rechtbank in Midden-Nederland, nu blijken verschillende partijen geïnteresseerd te zijn in een doorstart met het merk. Dit blijkt uit het eerste faillissementsverslag.

Fresh! Collection B.V. verkocht naast home accessoires en beddengoed ook kledingcollecties. De collecties waren bij diverse retailers te koop in onder andere Tilburg, Groningen, Alkmaar, Assen, Arnhem, Den Haag en Leiden en via de eigen webshop. Als reden voor het faillissement wordt in het verslag concurrentie van andere bedrijven genoemd. De prijzen stonden hierdoor onder druk en de inkoopprijzen liepen op. Marges liepen terug en teruglopende verkoop van de lente/zomer collectie zorgde ervoor dat er te weinig liquiditeit was om de herfst/winter collectie te financieren. Het faillissements is vervolgens aangevraagd.

Fresh! Home en Fresh! Fashion zijn opgericht door Denise Krul. Voor beide collecties gebruikt Fresh! Collection zachte stoffen, in de mode collecties uit zich vooral in katoenen jersey jurkjes en comfortabel yoga outfits.

FashionUnited heeft contact gezocht met de curator in de zaak voor meer informatie, maar op moment van publicatie (dinsdag, middaguur) nog geen extra informatie ontvangen. De website is nog in de lucht.

Beeld: Fresh! Collection website

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN