• Home
  • Nieuws
  • Business
  • ‘Webshop en wholesale van Bretoniere Group worden snel weer opgepakt’

‘Webshop en wholesale van Bretoniere Group worden snel weer opgepakt’

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

RNF B.V. blijkt toch achter de doorstart van Fred de la Bretoniere en Shabbies Amsterdam te zitten. De doorstart van de merken werd vorige week aangekondigd maar er bestond nog onduidelijk over het bedrijf dat de reddende engel was van de merken.

Afgelopen donderdag bracht FashionUnited het nieuws gebaseerd op een persbericht van een van de aandeelhouders van de Bretoniere Group, Karmijn Kapitaal. Daar werden Ron Janssen en Ferry Helmer, de oprichters van Ferro Footwear, genoemd als de personen achter de doorstart. Met welk bedrijf zij de overname realiseerden was echter onduidelijk. Bij navraag meldt Ron Janssen telefonisch dat RNF, het moederbedrijf van Ferro Footwear en Mexx, de overnemende partij is.

Bevestigd: Mexx-eigenaar RNF inderdaad achter doorstart Bretoniere Group

“De webshop zal zo snel mogelijk weer live gezet worden en ook de wholesale activiteiten zullen weer worden opgepikt,” aldus het bericht. “De beide merken zijn sterk in Nederland, met zelfstandige groeimogelijkheden, in eerste instantie in Duitsland. Daarbovenop zijn er kansen binnen ons eigen internationale netwerk. Kortom: er zijn allerlei opties die op dit moment afgevinkt worden, nog geen concrete plannen,” aldus het persbericht.

bretoniere group
FRED DE LA BRETONIERE
Shabbies Amsterdam
Scroll down to read more