Wehkamp en BBC bundelen krachten voor breder assortiment en service

Wehkamp-klanten kunnen op de lange termijn ook terecht bij BCC-vestigingen voor hun bestelling. Dit maken de bedrijven bekend in een gezamenlijk persbericht. Wehkamp en BCC worden vanaf oktober 2018 exclusieve alliantiepartners. Hiermee willen de partijen meer service en een breder assortiment bieden.

Wehkamp gaat met de samenwerking gebruik maken van het complete assortiment elektronica en huishoudelijke apparaten. BCC kan gebruiken maken van het complete fulfilmentproces van wehkamp. Op termijn zal de samenwerking worden uitgebreid zodat klanten van beide bedrijven gebruik kunnen maken van elkaars service zoals installatie, reparatie, betaaloplossingen, bezorgservices en het gebruik van de fysieke locaties van BCC. Het ophalen van Wehkamp-bestellingen van producten naast elektronica en huishoudelijke apparaten, zoals bijvoorbeeld kleding, behoort onder de mogelijkheden, bevestigt de woordvoerder van Wehkamp telefonisch. “We zijn nu alles nog aan het opbouwen en aan het onderzoeken, maar dat behoort zeker tot de mogelijkheden.”

“Deze samenwerking maakt deel uit van de verdere groeistrategie van Wehkamp,” aldus Piet Coelewij, CEO van Wehkamp, in het persbericht. “We richten ons vooral op mode, wonen, beauty en baby/kids, daar zijn we ontzettend goed in. Voor alle andere categorieën die relevant zijn voor gezinnen, investeren we in partnerships. Door onze partnerships verder uit te breiden creëren we nog sneller een breed, relevant en verrassend assortiment voor onze klanten.”

Beeld: Wehkamp

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN