De winkel van Bekende Nederlander Roy Donders, Rojami’s, is per direct gesloten. De televisiebekendheid heeft zelf het faillissement aangevraagd, zo meldt hij tegen De Telegraaf. Dinsdagochtend heeft de rechtbank van Zeeland-West-Brabant ook het faillissement uitgesproken.

Een van de oorzaken van het faillissement is volgens Donders de verhuizing naar het centrum van Tilburg. Het pand aan de Pieter Vreedestraat kostte meer huur en nadat Rojami’s daar opende ontstond een nieuwe looproute naar het Peter Vreedeplein naar de Heuvelstraat via de Frederikstraat. Ook kreeg Donders te maken met diefstal en een gaslek in de winkel. “De laatste maanden moest er dik geld bij en dan word je wel gedwongen een besluit te nemen, hoeveel pijn dat ook doet,” aldus de ondernemer bekend van zijn pailettenprints en huispakken.

Donders werd in 2013 bekend door het programma ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’ dat om de Tilburger draaide. Daarvoor verscheen hij al in het programma ‘Gypsy Girls’ als stylist. Ook is Donders bekend als zanger.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN