• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Winst krimpt met 7 procent meldt Bjorn Borg

Winst krimpt met 7 procent meldt Bjorn Borg

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het bedrijf maakte vrijdag bekend dat de omzet voor het derde kwartaal is afgenomen. Vergeleken met dezelfde periode vorig jaar is de omzet met 14 procent gekrompen.

De nettowinst van Bjorn Borg voor Q3 bedraagt 27 miljoen, tegen 29 miljoen een jaar eerder. Daarnaast is de omzet gestegen naar 230.6 miljoen. Vergeleken met 14 procent vorig jaar, is de omzet marge van het bedrijf gedaald naar 12 procent.

Björn Borg AB (BORG: SS) is het moederbedrijf van het Zweedse sportmerk. Het merk Björn Borg werd eind jaren tachtig geregistreerd nadat tennislegende Björn Borg in die tijd vijf jaar op rij Wimbledon won. Het merk werd in het eerder halfjaar van de jaren negentig opgericht voor de Zweedse modemarkt en concentreerde zich op ondergoed. Vandaag de dag biedt het bedrijf ook sportkleding, schoeisel, tassen en brillen aan. Björn Borg producten worden verkocht in ongeveer 20 markten met een focus op Noord-Europa.

Dit bericht is gecreëerd met AI technologie van Arria dat data omzet in tekst. Fouten of bugs kunt u melden bij tip@fashionunited.com.

Arria
Bjorn Borg