• Home
  • Nieuws
  • Business
  • YKK gecertificeerd door Bangladesh Alliantie voor veiligheid

YKK gecertificeerd door Bangladesh Alliantie voor veiligheid

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Ritsenproducent YKK heeft certificering ontvangen van de Alliance for Bangladesh Worker Safety, zo meldt YKK in een persbericht. De tak van het bedrijf in Bangladesh , YKK Bangladesh Pte Ltd, is op dit moment de enige ritsenproducent die aan de veiligheidsstandaard van de alliantie voldoet.

“Met de YKK Group Health and Safety Pledge, uit februari 1994, zijn we toegewijd aan het verwijderen van mogelijke oorzaken van gevaar en schade,” aldus het persbericht. "De certificatie van YKK Bangladesh door de alliantie is een nieuw voorbeeld van onze toewijding aan veiligheid voor onze werknemers wereldwijd. Geen enkele ritsen- of zoomproducent In Bangladesh heeft dit eerder gedaan,” aldus Terry Tsukomo, de vice president van de Global Marketing Group, YKK Corporation, in het bericht. YKK heeft de certificering in december behaald, zo meldt het persbericht.

De Alliance for Bangladesh Worker Safety werd in 2014 opgericht, na de Rana Plaza ramp in Bangladesh. De alliantie komt op voor betere veiligheidsmaatregelen bij fabrieken.

Alliance for Bangladesh Worker Safety
YKK