• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Yoox Net-a-Porter opent technologiecentrum

Yoox Net-a-Porter opent technologiecentrum

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

In maart 2017 opent luxe e-tailer Yoox Net-a-Porter een nieuw technologiecentrum in White City, in het westen van Londen. Hier zullen alle Britse technologieteams gehuisvest worden en kan het wereldwijde technologieteam bovendien met 20 procent worden uitgebreid, meldt de groep.

De nieuwe state-of-the-art Technology Hub is ontworpen door het bekroonde Britse architectenbureau Grimshaw en beslaat ruim 6.500 vierkante meter. Genoeg ruimte voor uitbreiding van het technologieteam dat uit 1.000 functies bestaat, verdeeld over Londen en Bologna.

”We profiteren van de groei van onze mondiale aanwezigheid,” zei topman Federico Marchetti in een persverklaring. “We geloven dat onze technologieteams tot bloei zullen komen in een dergelijk geavanceerde omgeving die onze waarden en visie voor de toekomst van online luxe retail weerspiegelt.”

De opening van de Technology Hub maakt deel uit van het vijf-jarig plan dat het bedrijf onlangs bekendmaakte. YNAP wil leider zijn op het gebied van digitale innovatie en wil zich met een mobiele benadering manifesteren als ‘de meest mondiale mode e-tailer ter wereld’.

Foto: YNAP Technology Hub

YNAP
Yoox Net a porter