• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Zantman Modegroep zet groei verder door

Zantman Modegroep zet groei verder door

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

In 2015 heeft de door Zantman Modegroep ingezette strategie goed uitgepakt. De 10 Articles independent stores boekten een positief resultaat en Articles Wholesale is gestart met de export van het merk wat tot versnelde groei leidt.

Enelle heeft al een paar jaar een gewijzigde strategie en werkt nu via het smart fashion retailing systeem wat nu een groter platform heeft in Nederland. Het smart fashion retailing systeem zal in een volgend artikel uitgelicht worden.

Naast alle eerdere berichtgeving over de groep heeft FashionUnited vanmiddag een pijnlijke fout gemaakt en abusievelijk gemeld dat de Zantman Modegroep in de problemen zou zitten. Dit is niet juist. Er is een faillissement geweest van de BV Fashion Trader dat dateert van 24 maart en deze is niet aan de Zantman Modegroep gelinked. De redactie van FashionUnited betreurt de fout ten zeerste en verontschuldigt zich tegenover de Zantman groep en ook tegenover haar lezers. Het foutieve bericht is direct verwijderd.

De Zantman Modegroep bestaat al sinds 1973, in de huidige opzet is de groep actief sinds 1995 en specialiseert zich in damesmode in het midden- en hoogsegment. De Zantman Groep voert onder meer labels als Articles, Ensuite en Enelle. De Zantman Modegroep heeft meerdere locaties en is onder andere gevestigd in Almere en Halfweg. In 2016 verwacht de groep de groei versterkt door te zetten.

A-rticles
Articles
Enelle
Zantman