Etxeberria’s creaties gebruikt in laatste Hunger Games-film

Kledingstukken van Roberto Etxeberria zijn te zien in de laatste film van de Hunger Games reeks, ’The Mockingjay Part 2’. Er zijn 50 kledingstukken uit de herfst/winter 2013/2014 collectie van de ontwerper gebruikt. Dat meldt Merino.

De wollen, leren en bonte bovenkleding, schoenen en broeken van Etxeberria worden door verschillende inwoners van the Capital gedragen. Hoofdrolspeler Woody Harrelson (Haymitch Abernathy in de films) draagt de kleding van de ontwerper tijdens de slotscène.

WOODY HARRELSON vestido por ETXEBERRIA Primeras imágenes, antes de su estreno en España el próximo día 27 de Noviembre, de "LOS JUEGOS DEL HAMBRE Sinsajo Parte 2" en cuyo vestuario a colaborado ETXEBERRIA WOODY HARRELSON dressed by ETXEBERRIA Firsts imatges, before premiere in Spain November 27 of "HUNGER GAMES Mockingjay Part 2" in wich costume design ETXEBERRIA has collaborated #etxeberria #hungergames #thehungergames #jenniferlawrence #mockingjaypart2 #woodyharrelson @mchamleywatson @lord_zysaa @jermainebrowne1 @sarahxsarina @dolcevicca @chefkpe @julius.leonard @sebastiansauve @juanaburga_official @juanbetancourtt @ojaenada @nataliaarranzh @ohgodoshea @alexa_yudina @aliciatestino @markilaz @bragadany @shaundross @allakostromichova

A photo posted by ETXEBERRIA (@etxeberria_menswear) on

“Het hele team is erg trots en opgewonden over de samenwerking. Het is een grote verantwoordelijkheid om deel uit te maken van een internationaal product van dit niveau,” laat Etxeberria weten aan het Spaanse persbureau Efe.

De kostuumontwerpers zijn er in geslaagd om de huidige modetrends in de film te verwerken door kleding van meerdere bekende ontwerpers te gebruiken. De kostuums van Etxeberria hebben als doel om de hystorische rol van de mode te weergeven, aldus Merino.

Beeld: Roberto Etxeberria

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN