Van Dutch Design Week naar Milan Design Week, Academie Artemis doet het dit jaar. De hogeschool voor styling is uitgenodigd door de Italiaanse organisatie om een presentatie te geven samen met alumni’s van de school, zo maakt de school bekend middels een persbericht.

Tijdens Milan Design Week zullen zes afgestudeerden een interpretatie tonen van de belangrijkste ontwikkelingen in de maatschappij, aldus het persbericht. Naast de maatschappij in een geheel, wordt ook gefocust op interieurontwerp, mode en media. Yeelen Tavilla, Stephanie Morianner, Hanna Braeken, Sandra Benningen, Angelique Kuijpers en Willie Janmaat zullen allemaal werk tonen. Zo heeft Stephanie Morianner bijvoorbeeld een trend inspiratie boek gemaakt voor een sportmerk, om mensen te motiveren om de natuur om een nieuwe manier te omarmen. “Niet alleen door duurzame materialen, maar ook door het ontdekken van de kracht van de natuur,” aldus het persbericht.

De expositie zal plaatsen vinden in het Lambrate district in Milaan, in een hal op Via Massimiano 6. De expositie is te bezoeken van 17 tot en met 22 april.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN