De Britse modeontwerper Christopher Raeburn heeft zijn broer, Graeme Raeburn aangesteld als performance director van zijn gelijknamige mannen- en vrouwenlabel. Dit maakt Christopher Raeburn, bekend om zijn 'remade, reduced, recycled' ontwerp ethiek, bekend in een persbericht.

"Christopher Raeburn is een enorm spannend en dynamisch merk. Wat mijn broer Christopher en zijn team in tien jaar hebben bereikt, is ongelooflijk. Ik ben dan ook zeer verheugd om in deze opwindende fase deel te nemen aan het team en de expertise in materialen en producten te combineren met een duurzame en verantwoorde manier van ontwerpen”, aldus Graeme Raeburn over zijn aanstelling in het persbericht.

Het nieuws van de aanstelling van Graeme Raeburn bij CR volgt kort na de benoeming van Christopher Raeburn als creatief directeur bij Timberland. De eerste volledige collectie voor Timberland onder leiding van de ontwerper zal die van herfst/winter 2020 zijn.

Editors note: de titel is na publicatie aangepast, er stond een verkeerde functietitel in. Juist is: performance director

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN