Wederom laat DEMM Fashion Group van zich horen; ieder seizoen vernieuwend! Februari 2003 heeft DEMM Fashion Group, naast de bestaande showroom, de eerste Imperial Uomo showroom geopend. Met 200 m2 tot onze beschikking kunnen we deze herencollectie zeer uitgebreid presenteren. Van Basics tot trendsettend. Natuurlijk zal alles uit voorraad leverbaar zijn en we leveren echt iedere week nieuwe artikelen. Ongekend voor de Nederlandse markt!

Met de opening van de Imperial Uomo showroom is de weg open voor nog meer mogelijkheden om vanuit voorraad uw herencollectie samen te stellen. Wij leveren een totaalpakket aan artikelen voor het herensegment. Van broeken, tops, accessoires en jassen. Kortom, een totaalconcept. Always stock.

Het is duidelijk dat DEMM Fashion Group de nek uit durft te steken en investeert in een gapend gat in de markt. Vanuit het modehart van Nederland, het World Fashion Centre in Amsterdam, verkoopt DEMM Fashion Group naast de Imperial Uomo collectie ook diverse andere merken voornamelijk geïmporteerd uit de modelanden Italië en Frankrijk. Dit op nog eens 100 m2 verkoopoppervlakte.

Uit voorraad kopen heeft de toekomst! Was het voorheen 60% voororder, 40% uit voorraad dan voorspellen wij voor 2003 de ommekeer. De markt veranderd zo snel en wij veranderen daadwerkelijk net zo snel mee. Als bijvoorbeeld het zonnetje sterker wordt hebben wij volop linnen, begint het koud te worden dan koopt u bij ons warme truien. Als winkeliers bij ons uit voorraad hun collectie kopen dan hebben ze niet de wintercollectie in de zomer al hangen, terwijl men de artikelen pas midden/eind september kan verkopen. Wij verlagen het risico voor de winkelier. Op deze manier kan de winkelier inspelen op de vraag van dat moment. Het risico dat de winkelier met overtollige voorraad blijft zitten wordt kleiner. De weg naar de toekomst vind je bij DEMM Fashion Group. Kom eens langs en overtuig uzelf van het ruime aanbod.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN