• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Aanhoudend succes ShirtsofCotton T-shirts

Aanhoudend succes ShirtsofCotton T-shirts

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Aanhoudend succes ShirtsofCotton T-shirts
Net iets meer dan een jaar geleden hebben de eigenaren Mark en Sean het initiatief genomen - mede op verzoek van klanten van mouwlengte7.com - om het perfecte T-shirt voor onder je overhemd te ontwikkelen. Het resultaat: ShirtsofCotton T-shirts. Tijd voor een interview met de bedenkers.
Hoe is het eerste jaar gegaan?
We zijn erg tevreden. “Ik ben blij dat we veel mannen in Nederland blij kunnen maken met onze T-shirts. Het is een fijn gevoel wanneer onze klanten onze ondershirts en de persoonlijke service zo op prijs stellen.”  Er was duidelijk behoefte aan een perfect T-shirt voor onder het overhemd. T-shirts krimpen in de was, raken snel versleten, of zitten niet lekker. Dit is nu verleden tijd.
Perfecte ondershirts door crowdlistening
Wij geloven in crowdlistening, het echt willen en kunnen luisteren naar je klanten. We hebben een groep klanten uitgenodigd aan de keukentafel met 1 verzoek: neem je allerfijnste T-shirt of ondershirt mee. En leg ons uit waarom dit je favoriet is. We hebben de hele avond shirts gepast en gediscussieerd over wat een T-shirt nu perfect maakt. De belangrijkste uitkomsten zijn:

  • het moet lekker zacht aanvoelen en lekker om je lichaam aansluiten
  • het shirt moet iets langer zijn zodat het niet uit je broek kruipt
  • geen irritante labels in zitten
  • verschillende dieptes V-hals (afgemeten op de knoopjes van je overhemd)
  • geen trekkende oksels
  • parel witte T-shirts (die lang wit blijven)

Deze punten hebben we met de overige criteria losgelaten op het ontwerp. En het resultaat mag er zijn: Een T-shirt dat op meer dan 20 elementen is verbeterd. Extra lange T-shirts van ShirtsofCotton.
Wat zijn de plannen voor dit jaar?
Geheel tegen de trend in is onlangs een fysieke winkel geopend in de Maasstraat 89 in Amsterdam. Naast de collectie van ShirtsofCotton is het mogelijk om de uitgebreide collectie van het merk Sleeve7 (overhemden met extra lange mouw) te passen en te voelen. Inmiddels is deze collectie uitgegroeid tot de grootste van Nederland en wellicht van Europa. Eén van de unieke mogelijkheden is het fysiek passen en voelen waarna de producten per post naar het huisadres worden gestuurd. Daarnaast kunnen online bestellingen voortaan in Amsterdam worden opgehaald – dit scheelt weer verzendkosten.
Op basis van de leuke feedback van onze klanten is een lijstje opgesteld van verbeteringen voor dit jaar. Denk aan het uitbreiden van het assortiment met T-shirts met lange mouwen en hemdjes (singlets). Op verzoek van onze klanten.
Neem een kijkje op onze website shirtsofcotton.com.

 

Partner Content