Accessoires voor Mannen uit de Voorjaar/Zomer 2020 Modeshows

Trendstop biedt lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de onmisbare trends die van invloed zullen zijn op accessoires voor Voorjaar/Zomer 2020.

Het team van Trendstop geeft lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie van de belangrijkste accessoire trends die de herenmodemarkt zullen inspireren in SS20 en daarna. De wijde natuur en het doorbreken en verleggen van grenzen zijn een aantal concepten zie bepalend zullen zijn voor de accessoires van het seizoen. Hybridisering, conceptuele constructies en trendvertaling uit andere sectors zoals performance sporten en damesmode luiden een spannend nieuw tijdperk voor herenmode ontwerpen in. Onze samengestelde catwalk rapporten en bijbehorende accessoire trendbeelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, op basis waarvan u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop drie accessoiretrends voor mannen in Voorjaar/Zomer 2020. The Hybrid Trekker en Gardener’s Raffia illustreren de verschillende manieren waarop outdoor trends op accessoires kunnen worden toegepast, terwijl The Moulded Minimalist ultra moderne ontwerp- en constructiemethodes benadrukt die de evolutie van de sector aanduiden.

The Hybrid Trekker

Mode trekt de wildernis in met een luxe interpretatie van wandelen en rondtrekken. Vierkante, volumineuze rugzakken zijn ontworpen met extra riemen voor de uitrusting. Gympen hebben trekkoorden om de enkel en heavy-duty bescherming als pantser voor het klimaat en terrein. Veel merken breiden hun aanbod uit met echte outdoor accessoires zoals eigen waterflessen en slaapzakken.

Accessoires voor Mannen uit de Voorjaar/Zomer 2020 Modeshows
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Louis Vuitton, Off-White, Phipps, allen Voorjaar Zomer 2020.

Gardener's Raffia

Dichter bij huis zien we bij vrije tijd in de tuin de ontwikkeling van accessoires van raffia gemaakt, geïnspireerd door tuinuitrusting. Gestructureerde zonnehoeden en grote manden of geweven tassen zijn al een grote trend in de vrouwenmode, en worden aangepast voor mannen. Verfijnde texturen en afwerkingen geven een update aan traditionele landelijke looks met een hedendaagse uitstraling.

Accessoires voor Mannen uit de Voorjaar/Zomer 2020 Modeshows
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Fendi, Louis Vuitton, Celine, allen Voorjaar/Zomer 2020.

The Moulded Minimalist

Gevormde constructies nemen een futuristische benadering en volgen een minimalistische visie met gestructureerde vormden, gladde contouren en frisse witte afwerkingen. Futuristische pod-achtige rugzakken en heuptassen, alsook sciencefictionachtige gezichtsmaskers die een conceptuele draai geven aan de klassieke baseballpet, illustreren de nieuwe niveaus van experimentatie die binnen de mannenmode plaatsvindt.

Accessoires voor Mannen uit de Voorjaar/Zomer 2020 Modeshows
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Dior Homme, Facetasm, GMBH, allen Voorjaar/Zomer 2020.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2019-20 Key Accessories Directions rapport van Trendstop, met alle onmisbare designerstijlen van het seizoen. Klik hier voor uw gratis rapport.

Accessoires voor Mannen uit de Voorjaar/Zomer 2020 Modeshows

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN