• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Adidas strikt Nederlands ontwerptalent Daniëlle Cathari voor capsulecollectie

Adidas strikt Nederlands ontwerptalent Daniëlle Cathari voor capsulecollectie

Door Arjan Ranjbar

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Adidas slaat de handen ineen met het Nederlandse ontwerptalent Daniëlle Cathari voor een capsulecollectie. De collectie, bestaande uit herinterpretaties van klassieke Adidas Originals-stukken, is eind deze maand verkrijgbaar in een select aantal Adidas-winkels, alsook online. De collectie wordt aangekondigd middels een persbericht.

De 22-jarige Cathari werkte als AMFI-studente aan een opdracht waarbij ze klassieke Adidas trainingspakken vermaakte en voorzag van een eigen twist. De presentatie van deze collectie, afgelopen jaar tijdens de Vfiles-show in New York, viel zo in de smaak bij de Duitse sportgigant dat er nu een officiële samenwerking op handen is. Begin deze maand werd de lijn gepresenteerd tijdens de modeweek in New York.

De wereldwijde lancering staat gepland voor 28 februari, waarbij de collectie wordt verkocht in Adidas Originals flagshipstores in New York, Londen, Parijs en Shanghai. In Nederland is de collectie vanaf dat moment online verkrijgbaar. Prijzen variëren van 49,95 voor een beha-topje tot 119,95 voor een cargobroek.

Beeld: Adidas

Adidas
Adidas Originals
Danielle Cathari