• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • ADIS introduceert IT totaal concept

ADIS introduceert IT totaal concept

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

ADIS B.V. uit Tiel annonceert TORS Concept: een volledig concept voor de inrichting van processen en informatieverwerking binnen de retail. Gericht op de professionele 'managed' winkelketens, waarbij het complete traject van oriëntatie tot aankoop wordt ondersteund.

"TORS Concept is de verzamelnaam voor alle IT-diensten die wij de detailhandel kunnen bieden" aldus Gerard Veurink, directeur van Adis. "TORS Retail is ons complete logistieke systeem voor winkelketens. Een aantal vooraanstaande schoenenketens maakt hiervan al gebruik, maar professioneel management vraagt om méér en dus is uitbreiding van de functionaliteit noodzakelijk. TORS Concept vult deze leemte: van procesverbetering tot traffic management, van logistiek tot publishing, van warehousing tot beveiliging. Compleet en direct toepasbaar."

Niet alle onderdelen worden door Adis zelf ontwikkeld: sommige specifieke onderdelen worden door partners van Adis gerealiseerd. Het gaat dan vooral om onderdelen waarbij zeer specialistische kennis noodzakelijk is, bijvoorbeeld het financiële module en het publishing module. Echter: de klant houdt één eerstelijns contactpunt en één contractpartner. Het specifieke 'dichtbij en duidelijk' karakter van Adis en TORS wordt daarmee gewaarborgd.

"De komende zes maanden zullen wij gebruiken om verder invulling te geven aan het merendeel van de onderdelen" aldus Gerard Veurink. "Op dit moment leggen wij de laatste hand aan het geheel vernieuwde rapportagemodule TORS Reports en aan TORS Process, het module voor procesanalyse en -verbetering. Ik verwacht de annoncering hiervan nog vóór de zomervakantie".

Adis B.V. is sinds 1983 actief als allround ICT dienstverlener en ontwikkelt innovatieve producten die direct bijdragen aan het resultaat van haar klanten zonder dure en ingewikkelde implementatieprocessen.

Adis B.V. Stationsstraat 16 4001 CE TIEL Tel. 0344-620202 www.adis.nl

adis