• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Alfa adviseurs brengt retail rapport

Alfa adviseurs brengt retail rapport

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Vanaf nu komt Alfa accountants en adviseurs jaarlijks met een rapport waarin het bedrijf op een handzame en toegankelijke manier retailcijfers gaat brengen: 'Cijfers die spreken, retail'. "Het is belangrijk een stuk van onze kennis te laten zien aan de branche", zegt retailadviseur Marco van den Broek. "En het is een goed pr-instrument."

Alfa adviseurs is in 2006 samen gegaan met Fedac, dat van oudsher gespecialiseerd is in het adviseren van ondernemers in de detailhandel. Binnen Alfa houdt één van de vier takken zich bezig met detailhandel. De cijfers in het rapport zijn afkomstig uit meerdere bronnen. Zo komen er cijfers uit onderzoek van HBD, Intres en Fedac zelf in voor. Het rapport is volgens Van den Broek niet concurrerend bedoeld. "Hoewel het wel te vergelijken is met het rapport van ABN-Amro."

Waarom het bedrijf nu pas met een retailrapport komt? "We zijn bescheiden van karakter en dit is de eerste stap om bekendheid te generen", zegt Van den Broek. Het volgende overzicht van retailcijfers komt uit in de zomer van 2008.

alfa accountants