De rondborstige Anna Nicole Smith is uitgeroepen tot de slechtst geklede vrouw van 2002 door de gevreesde voormalig modeontwerper Mr. Blackwell. Deze goeroe publiceert sinds de jaren zestig jaarlijks een lijst met de slechtst geklede vrouwen. Dit jaar is het de 43e keer dat hij zijn lijst presenteerde en zoals altijd zijn de kritieken van Blackwell niet mals.

Smith is de ultieme winnares volgens Blackwell. Zij wordt op de voet gevolgd door Kelly Osbourne, dochter van Ozzy en inmiddels bij iedereen bekend door de hitserie "The Osbournes". Hoewel Blackwell geen goed woord over heeft voor de gezette tiener, is haar eigenwijze stijl erg populair onder jongeren.

Andere namen op de lijst zijn Shakira en Donatella Versace. Ook de blonde actrices Cameron Diaz (nummer vier) en Meg Ryan (nummer 5) werden door Blackwell op de verguisde lijst geplaatst. Deze dames zijn echter behoorlijk stylish vergeleken bij Christina Aguilera (nummer negen op de lijst), die met enkele lapjes stof haar iele lichaampje bedekt en zo weinig aan de fantasie overlaat.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN