• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Musthave tassen van dit moment

Musthave tassen van dit moment

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Back to black: zwarte leren tassen

Één van de meest klassieke en adembenemende trends is terug: back to black. De modellen op de catwalk lieten het al zien: complete zwarte outfits, zwarte coltruien, leren accessoires, basic boots en strakke vormen. Wanneer de totale look simpel maar classy is, is het juist aan te raden om de nadruk wat meer te leggen op de tas. Denk aan chique en modieuze leren tassen voor verschillende soorten gelegenheden.

Werk of school: leren tas

Vergeet de standaard rugzakken van sportieve merken om te gebruiken voor accessoires voor school of werk. Waarom zou je dit soort tassen kiezen als je ook kunt gaan voor een classy leren tas waar alles in past? Neem bijvoorbeeld zowel leren handtassen als modieuze leren rugzakken. Zo kun je alles wat je nodig hebt geheel in stijl meenemen! De leren tassen zijn in diverse kleuren te verkrijgen, maar voor dit seizoen is de zwarte rock & roll stijl niet meer weg te denken. Combineer de zwarte leren rugzak met een strakke jeans, een paar zwarte blokhakken en een goede wollen trui.

Op reis: de handtas

Voor andere dagelijkse gelegenheden is er de klassieke handtas in diverse formaten, vormen en kleuren. De nadruk ligt vooral op classy en stylish. Denk hierbij dus aan strakke vormen, nette afwerkingen en matte kleuren. Verwacht geen sprankelende details zoals glitters en pailletten en verwacht ook vooral geen gekke of drukke prints. De trendy handtas die op het moment helemaal hot en happening is is basic en sluit hierdoor naadloos aan bij je fantastische klassieke outfit. Combineer een zwarte effen tas bijvoorbeeld bij een goede jeans, een zwarte coltrui en een paar zwarte Chelsea boots, een absolute trend van dit winterseizoen.

Artikel
Partner Content