B&W Decoratie Figuren Produktie, de grootste importeur en distributeur van etalagefiguren in Nederland, organiseert de internationale etalage figuur weken van 4 t/m 28 maart 2002. Deze internationale happening ligt in het verlengde van de internationale vakbeurs Euroshop in Düsseldorf (23 t/m 27 februari 2002).

Het accent op de modefiguur weken komt te liggen op de figuren die afkomstig zijn uit Denemarken, Amerika en Italië. Deze landen, maar ook de rest van de wereld krijgen ieder hun eigen periode. Zo start de happening bij B&W met de Denemarken week van 4 t/m 8 maart. De Deense figuren die te aanschouwen zijn bij B&W onderscheiden zich door hun eenvoud, goede pasvorm, multi toepasbaarheid en tijdloosheid. Uiteraard wordt er een echte Deense sfeer gecreëerd tijdens de Deense week.

Aansluitend komen de Amerikaanse modefiguren in de spotlight. De Amerikaanse figuren kenmerken zich door hun glamour, mooi gevormdheid en sportiviteit. Deze week vindt plaats van 11 t/m 15 maart. Vervolgens, van 18 t/m 22 maart, is Italië aan de beurt. De figuren van Italiaanse komaf kenmerken zich door hun ambachtelijkheid, stijl en het enorme gevoel voor detail.

De showroom van B&W zal keer op keer worden aangepast op de landenthema's. Als afsluiting komen tijdens de wereldweek van 25 t/m 29 maart alle landen aan bod. Zo worden de figuren geshowd uit Engeland, Zwitserland, Frankrijk en andere landen. Een feestelijke Wereldborrel sluit de actie af.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN