• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Back to the 8-tees

Back to the 8-tees

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het trendy Nederlandse Fair Trade label Suite69 heeft zich in 2006 aangesloten bij Made-By(.nl). Deze organisatie heeft als doelstelling de markt voor duurzaam geproduceerde kleding te vergroten. Omgaan met respect voor mens en milieu en tevens hip zijn gaan wel degelijk hand in hand. Zelfs aan charity ontbreekt het niet bij dit jonge ambitieuze label. Naast de succesvolle actie voor de Doe Een Wens Stichting, heeft zij ook een special edition t-shirt ontworpen ten bate van de Rigter Stichting en het KWF. Wederom steunen diverse BN'ers deze actie. Waaronder Daphne Bunskoek, Paul de Leeuw en Xander de Buisonje.

Suite69 heeft zich in korte tijd weten te ontwikkelen tot een merk met een positief, stijlvol en volwassen imago. Dit is tevens merkbaar in de alweer 5 e collectie, die zij komend weekend op de Modefabriek presenteert. Het thema Back to the 8-tees zal wederom de 20 en 30-plussers aanspreken. Met "song titles", artiesten en lyrics uit de jaren 80 ga je weer helemaal terug naar de "good old days". De tees, sweaters, hoodies en vesten zijn verkrijgbaar in warme tinten als black, aubergine, grey mêlee en denim blue. De prints, in diverse technieken zoals flock, reflective, parelmoer en uiteraard Original Swarovski, zijn wederom super cool. Verder ziet het totaal beeld er clean, stijlvol en bescheiden uit. (Vintage en grote opvallende graphics zijn voor hen dus passé).

Wij vinden het leuk als je ons op de Modefabriek komt bezoeken. Better Blues hal stand 405 (Dichtbij de super store en de catwalk).

Greetz, your ethical fashion brand!

Six-Tees Company ctc Dennis van der Zande Zamenhofstraat 150 / Unit 426 / 4th Floor 1022 AG Amsterdam TEL: +31 (0)6-1130 4748 FAX: +31 (0)84-725 9728 EMAIL info@suite69.eu

suite69