• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Barcelona Moda Centre toegevoegd aan TCN Trade Mart

Barcelona Moda Centre toegevoegd aan TCN Trade Mart

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Barcelona Moda Centre (BMC), de eerste Spaanse Trade Mart voor mode- en sportartikelen, is op grond van een beheerovereenkomst met TCN Property Projects toegevoegd aan het TCN Trade Mart netwerk.

BMC, dat in 1992 werd opgericht door Josep Bombardó, heeft een oppervlakte van 17.500 m2, en bevindt zich op slechts 25 minuten afstand van de luchthaven van Barcelona. Het centrum biedt een ruim assortiment aan mode- en sportmerken, waaronder IC Companys, Puma, Oxbow, Helly Hansen, Reebok, O'Neill en Brandtex. Daarnaast biedt het ruime keus uit het Spaanse merk Pronto-Moda. Het voordeel voor multi-brand retailers is dat hier meer dan 250 modemerken onder één dak te vinden zijn, waaronder de laatste mode, gebreide kleding, sportmerken en accessoires. Dit maakt BMC tot hét ontmoetingspunt voor professionals op het gebied van mode en sportkleding.

Door met TCN in zee te gaan, zal BMC het internationale netwerk van TCN benutten om het aanbod in het centrum verder te verbeteren en uit te breiden, en wordt een platform opgezet voor internationale merken op de Spaanse markt.

De door TCN beheerde centra bieden onderdak aan internationale modemerken, vertegenwoordigers en importeurs van kleding en modeartikelen, lifestyle-producten en sportartikelen. Naast BMC beheert TCN een groot aantal andere Trade Marts binnen Europa, o.a. Mode Centrum Almere, Sports Business Center in Leusden, Hannover Trade Mart (Duitsland) en Home Trade Center in Nieuwegein. TCN ziet binnen Europa veel mogelijkheden voor de opkomende Spaanse markt. Nu BMC onderdeel uitmaakt van het netwerk, kunnen internationale merken gebruik maken van de locaties van TCN, en zo hun activiteiten in Europa uitbreiden.

TCN Property Projects TCN Property Projects is een Europese Asset Developer. TCN Property Projects beheert en ontwikkelt vernieuwende vastgoedconcepten, en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Portugal, België, Verenigd Koninkrijk, Spanje en Hongarije. Het bedrijf werd opgericht in 1994, en hanteert een onconventionele aanpak op het gebied van vastgoedprojecten. Integraal projectmanagement, van de ontwikkeling van het concept tot het beheer van het voltooide object, is een garantie voor optimale waardecreatie.

TCN