• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Batavia Stad Fashion Outlet organiseert Fashion Job Fair

Batavia Stad Fashion Outlet organiseert Fashion Job Fair

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Speeddates tussen modemerken en werkzoekenden

Op woensdag 22 april organiseert Batavia Stad Fashion Outlet voor het eerst een Fashion Job Fair in samenwerking met Randstad, bedoeld om internationale modemerken die in het outlet centre gevestigd zijn in contact te brengen met werkzoekenden. Store Managers, Assistent Store Managers, verkoopmedewerkers, vakantiekrachten en horecapersoneel kunnen tijdens individuele ‘speeddates’ kennismaken met hun mogelijk toekomstige werkgever. In totaal nemen 35 merken deel aan de Fashion Job Fair, waaronder Gant, Nike, Levi's en La Place, waarbij het streven is om alle 75 vacatures in te vullen.

Met de sterke groei van nationale en internationale bezoekers in Batavia Stad Fashion Outlet (+12% 2014), draagt het outlet centre tevens bij aan het creëren van meer werkgelegenheid in de retail- en modebranche. Patrick Jansen, Centre Director Batavia Stad Fashion Outlet: "Wij vinden het belangrijk om onze bezoekers te allen tijde uitzonderlijke service te kunnen bieden. Met de aanhoudende groei die Batavia Stad Fashion Outlet laat zien, faciliteren wij onze internationale merkpartners daarom graag in de zoektocht naar kwalititatieve versterking van hun teams."


Over Batavia Stad Fashion Outlet

In Batavia Stad Fashion Outlet vind je alle nationale en internationale topmerken, van kids tot business fashion en van sport tot luxury brands, met 30-70% korting. Een unieke beleving met ruim 100 winkels, cafés en restaurants, waar iedere dag weer iets nieuws te ontdekken is. Batavia Stad Fashion Outlet is 7 dagen per week geopend, op maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur en zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-19.00 uur.

Batavia Stad Fashion Outlet Bataviaplein 60, Lelystad www.bataviastad.nl

Aanmelden

Batavia Stad Fashion Outlet roept enthousiaste, servicegerichte en ambitieuze kandidaten, die graag in een internationale mode-omgeving werken, op om zich aan te melden. Dit kan tot uiterlijk 17 april 2015.

Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden met je CV.

Partner Content