• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Batavia Stad Fashion Outlet organiseert opnieuw Fashion Job Fair

Batavia Stad Fashion Outlet organiseert opnieuw Fashion Job Fair

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Op woensdag 20 april organiseert Batavia Stad Fashion Outlet voor de tweede keer een Fashion Job Fair. In samenwerking met FashionUnited brengt zij internationale modemerken die in het outlet centre gevestigd zijn, in contact met werkzoekenden.

Store Managers, Assistent Store Managers, verkoopmedewerkers, vakantiekrachten en horecapersoneel kunnen kennis komen maken met hun mogelijk toekomstige werkgever. In totaal nemen 25 merken deel aan de Fashion Job Fair, waaronder Nike, Polo Ralph Lauren en Hugo Boss, waarbij het streven is om circa 50 vacatures in te vullen.

Sinds de opening in 2001 is Batavia Stad Fashion Outlet zeer succesvol. Met inmiddels meer dan 100 winkels, ruim 250 merken en een derde uitbreiding die opent in het voorjaar van 2017, biedt het de perfecte shopping experience voor nationale en internationale bezoekers. Daarmee is het een van de grootste publiekstrekkers van Nederland en biedt het outlet centre een zeer aantrekkelijke werkomgeving. Patrick Jansen, Centre Director Batavia Stad Fashion Outlet: "Wij zijn blij onze internationale merkpartners, na een succesvolle eerste editie, wederom te kunnen faciliteren in de zoektocht naar kwalitatieve versterking van hun teams."

Aanmelden

Kandidaten kunnen tussen 12:00 en 16.00 uur binnenlopen, kennis maken met de merken en wellicht worden ze door een van de recruiters direct uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. "Om voorafgaand aan de Fashion Job Fair alvast onder de aandacht te komen bij de deelnemende merken, kunnen kandidaten hun CV alvast uploaden via de site van Batavia Stad Fashion Outlet of via FashionUnited middels deze link."



Over Batavia Stad Fashion Outlet
In Batavia Stad Fashion Outlet vind je vele internationale topmerken, van kids tot business fashion en van sport tot luxury brands, met 30-70% korting. Een unieke beleving met ruim 100 winkels, cafés en restaurants, waar iedere dag weer iets nieuws te ontdekken is. Batavia Stad Fashion Outlet is 7 dagen per week geopend, op maandag t/m vrijdag van 10.00-18.00 uur en zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00-20.00 uur.

Batavia Stad Fashion Outlet
Bataviaplein 60, Lelystad
www.bataviastad.nl

Batavia Stad
Partner Content