• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • BB+++ bij MissBonBon

BB+++ bij MissBonBon

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Begin 2008 wordt de verkoop van kindermodemerk Buisjes en Beugels, kortweg BB+++, ondergebracht bij agentschap MissBonBon in Rotterdam. Het is een belangrijke stap. "Eigenlijk heb ik nooit veel aan verkoop gedaan," bekent Kellie Smits de oprichtster en ontwerpster van het merk, "maar zo'n drie maanden per jaar was ik er wel aan kwijt." Het agentschap neemt haar de sales nu geheel uit handen waardoor het merk veel sneller zal kunnen groeien.

BB+++ is een designmerk met eigenzinnige kindermode die voor een groot deel uit restpartijen stof wordt gemaakt. Smits, van huis uit beeldend kunstenaar, lanceerde het merk in 2005 en won in 2006 de Kek Trend Award. Inmiddels zijn er ruim twintig verkooppunten, waarvan meer dan de helft zich in het buitenland bevindt.

In september lanceerde BB+++ een webshop voor consumenten. Smits laat weten dat zij hier ook een nieuw merk gaat aanbieden: Wovenplay uit New York. "Het is het merk van ontwerpster Katherine Edmonds die een lijn heeft met originele kindermode die balanceert tussen kostuumpjes en kleding. Het sprak mij direct aan." Wovenplay is vanaf februari 2008 via de website van Buisjes en Beurgels verkrijgbaar.

bb