• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Beau Monde Awards 2003

Beau Monde Awards 2003

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

In het Amsterdamse Amstel Hotel zijn deze week tijdens een feestelijke bijeenkomst met vele bekende Nederlanders de Beau Monde Awards 2003 uitgereikt. De winnaars zijn gekozen door de lezers van het blad die per categorie (Style, Covergirl, Make Over en Man of Style) konden kiezen uit vijf genomineerden. Het was de vierde keer dat de Beau Monde Awards werden uitgereikt.

Estelle Gullit is de winnares van de Beau Monde Style Award 2003. Zij is volgens de lezers van het blad de meest glamoureuze celebrity van Nederland. De andere genomineerden waren Victoria Koblenko, Tooske Breugem, Chantal Janzen en Chazia Mourali.

Daniëlle Overgaag is de winnares van de Beau Monde Covergirl Award 2003. Zij is de mooist gefotografeerde vrouw op een Beau Monde-cover van het afgelopen jaar. De andere genomineerden waren Froukje de Both, Sylvie Meis, Sylvana Simons en Caroline Tensen.

Irene van de Laar als Liz Taylor is de winnares van de Beau Monde Make Over Award 2003. Zij is de vrouw die het afgelopen jaar in het blad de meest spectaculaire verandering onderging. De andere genomineerden waren Loretta Schrijver als Bette Midler, Antje Monteiro als Kim Basinger, Milika Peterzon en Cilly Dartell als Krystle en Alexis en Manuela Kemp als Nina Hagen.

Bas Muijs won de Man of Style Award 2003. Deze nieuwe prijs is voor de meest stijlvolle man uit de rubriek Man of Style van het afgelopen jaar. De andere genomineerden waren Stanley Burleson, Adam Curry, Rick Engelkes en Peter van der Vorst.

beau monde