Belangrijke Accessoireconcepten voor Herfst Winter 2018-19

Het accessoireteam van Trendstop biedt lezers van FashionUnited een eerste blik op de belangrijke Herfst/Winter 2018-19 trends die van invloed zullen zijn op tassen, sieraden en zachte accessoires. Van de designinnovaties op de internationale catwalks tot de invloedrijke trendsetters op de straten van de grote Europese modesteden, onthullen onze experts de essentiële thema’s die bepalend zullend zijn voor de accessoire sector in Herfst/Winter 2018-19 en de daaropvolgende seizoenen. In onze uitgebreide prognoses hebben wij inspirerende ideeën, diepgaande analyses en beoordelingen van de commerciële waarde en levensduur van iedere trend bijeengebracht zodat u de juiste beslissingen kunt maken voor uw collectie.

Deze week presenteert Trendstop drie thema’s die onmisbaar zullen zijn voor iedere Herfst/Winter 2018-19 accessoirecollectie. Create & Craft Bags bieden een hedendaagse interpretatie van de handarbeidtrend, met traditionele technieken die geüpdatet worden met trendy kleuren en stoffen. A Monochrome Message verleent een uitgesproken zwart-witte grafische uitstraling aan zachte accessoire, terwijl The Treasure Trove stukken uit het verleden bewerkt, en hierbij gebruik maakt van eclectische inspiratiebronnen voor een vintage erfstuk uitstraling.

Create & Craft Bags

Belangrijke Accessoireconcepten voor Herfst Winter 2018-19

Creativiteit en maatwerk zijn de kenmerken van de meest artistieke tassen van het seizoen. Leren tassen krijgen een handgemaakte uitstraling met zweepsteken en vervlochten lintranden. Uitgesproken contrastkleuren benadrukken de details moderniseren ambachtelijke technieken.

A Monochrome Message

Belangrijke Accessoireconcepten voor Herfst Winter 2018-19

Typografiemotieven voegen een grafisch tintje toe aan zachte accessoires met uitgesproken slogans en statements in opvallende monochrome kleurschema’s. Contrasterende letters en strepen versterken de sportieve uitstraling van atletische hoofdbanden, voetbalsokken en voetbalsupporters sjaals.

The Treasure Trove

Belangrijke Accessoireconcepten voor Herfst Winter 2018-19

Erfstukken, gevonden objecten en gegeerde souvenirs zijn de inspiratiebron voor een moderne versie van de schatkist. Stukken worden gecombineerd en gebruikt voor een eclectische look die erfgoed, etnische en hedendaagse invloeden verenigt.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring Summer 2017 Bags & Belts Directions van Trendstop, met opkomende invloeden en belangrijke silhouetten van ontwerpers. Klik hier voor uw gratis rapport

Belangrijke Accessoireconcepten voor Herfst Winter 2018-19

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Giorgio Armani, London Street Style, Versace, Sonia Rykiel, Paris Street Style, Mary Katrantzou, Toga, Mulberry allen Herfst Winter 2017-18.