• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke Accessoiretrends voor Voorjaar Zomer 2018

Belangrijke Accessoiretrends voor Voorjaar Zomer 2018

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Het accessoireteam van Trendstop presenteert de belangrijke accessoiretrends voor het voorjaar 2018 seizoen. Onze trendexperts hebben deze essentiële thema’s gevolgd, vanaf hun verschijning in conceptuele vorm op de catwalk tot de streetstyle innovaties en vervolgens de ontwikkeling naar de hoogwaardige retail, en hiermee hun commerciële waarde en levensduur bevestigd.

Deze week krijgen de lezers van FashionUnited exclusief inzicht in drie onmisbare accessoiretrends uit onze SS18 Accessories Forecast. Met Cat Eye Curves krijgen de klassieke kattenoog silhouetten een update met zachtere constructies, terwijl Crystalline Coral refereert aan scherpe, organische vormen in met edelstenen bezette kettingen. Grote clutch tassen zijn zo zacht als pluche dieren in The Oversized Cuddle Clutch, met soepel leer en fluweel zacht opgeruwd suede voor extra buigzaamheid.

Cat Eye Curves

Klassieke kattenoog silhouetten krijgen een update met ovale vormen en afgeronde randen waardoor een meer gewelfde vorm ontstaat. Geprononceerde gevleugelde hoeken en botte randen worden afgerond voor een zachtere interpretatie van retro stijlen, versterkt door fijne monturen of montuur-vrije constructies.

Crystalline Coral

Glinsterend kristal herinnert aan een koraalrif, met lagen van stukken edelsteen en pailletten in transparent zeeblauwe- en groen tinten. Met edelstenen bezette kettingen en hangers voorzien van grote in facetten geslepen onyx cabochons met glinsterende diamanten zijn in de vorm van zeebloesems en anemonen vervaardigd.

The Oversized Cuddle Cluth

Grote clutch tassen met extreem grote verhoudingen zijn zacht genoeg om mee te knuffelen dankzij het gebruik van kneedbare en tastbare stoffen. Soepel leer en fluweel zacht opgeruwd suede creëren ongestructureerde kneedbare vormen die zich naar het lichaam vormen voor extra draagcomfort.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring Summer 2016 Bags Forecast van Trendstop, een essentieel rapport met de belangrijke thema’s en silhouetten van het seizoen voor de accessoiremarkt. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Marco De Vincenzo Voorjaar Zomer 2017, Y Project Voorjaar Zomer 2017, Kenzo Voorjaar Zomer 2017, Lanvin Voorjaar Zomer 2017, Salvatore Ferragamo, Jil Sander Voorjaar Zomer 2017, Milaan Street Style.

Trendstop