Belangrijke Catwalktrends voor Herfst Winter 2019-20

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een vroegtijdig voorproefje van de belangrijkste kleding-, accessoire- en schoeneninvloeden voor Herfst Winter 2019-20 damesmode.

Het Trendstopteam biedt lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie essentiële catwalk-thema’s die invloed hebben op damesmode voor Herfst Winter 2019-20. Hoogwaardige luxe afwerkingen en doordachte details zijn de kenmerken van het seizoen, waarbij eerdere nonchalante stijlen worden verheven en verfijnd. Performance elementen zijn een belangrijke eigenschap van het seizoen waarbij de nieuwste iteraties de sportarena overstijgen en pure mode worden. Ons samengestelde catwalk-trends rapport en gespecialiseerde beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop drie invloedrijke thema’s op het gebied van kleding, accessoires en schoenen. Comfort en utilitaire stukken krijgen een upgrade met een gestructureerd, luxe uitstraling in Formal Utility en Refined Comfort. Bij Outdoor Reflective worden performance-stoffen omgetoverd tot modieuze alternatieven voor hoogglans of metallic afwerkingen.

Formal Utility

Nonchalante utilitaire kleding wordt verheven tot de formele kledingsector met nadruk op getailleerde pasvormen en hoogwaardige stoffen. Verfijnde canvas en zijdeachtige wollen worden gebruikt om scherpe structuur te creëren of om weelderige soepelheid toe te voegen aan kledingstukken. Enkele kleuren en vereenvoudigde detail versterken onverwachte snitten, en bieden een ingetogen en subtiele vrouwelijk variatie op utilitaire looks.

Belangrijke Catwalktrends voor Herfst Winter 2019-20

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Gabriela Hearst, Hermes, Ports 1961, allen Herfst Winter 2019-20.

Outdoor Reflective

Door veiligheid geïnspireerde reflecterende stoffen worden herbewerkt als haute couture afwerking voor statement accessoires en schoenen. Reflecterende stoffen, een belangrijke look voor gympen, worden ook toegepast op modieuze en avondstijlen tassen en laarzen, en updaten daarmee klassieke metallic afwerkingen. Door minimale styling valt de stof meer op en subtiele sport- en outdoor-elementen maken toespelingen op de oorspronkelijke functie van reflecterende stoffen.

Belangrijke Catwalktrends voor Herfst Winter 2019-20

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Marine Serre, Alexander McQueen, Sportmax, allen Herfst Winter 2019-20.

Refined Comfort

Hedendaagse strakke lijnen worden weergegeven in knusse stoffen voor een verfijnde interpretatie van comfort kleding. Gewatteerde lagen creëren subtiele volume naast krijtstreep motieven waardoor formele elementen geïntroduceerd worden. Toegesneden hoeden in vervilte wol en grove kettingen met fluwelen afwerkingen tonen gestructureerde en zware accessoires met een nieuwe zachte uitstraling.

Belangrijke Catwalktrends voor Herfst Winter 2019-20

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Acne Studios, Dries Van Noten, Nina Ricci, allen Herfst Winter 2019-20.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Resort 2019 Key Theme Directions rapport van Trendstop, met alle essentiële thema’s uit de top Resort 2019 presentaties. Klik hier voor uw gratis rapport.

Belangrijke Catwalktrends voor Herfst Winter 2019-20

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN