Belangrijke Damesmode Trends Herfst Winter 2019-20

Trendstop biedt lezers van FashionUnited een vroeg voorproefje op de belangrijkste thematische invloeden voor Herfst/Winter 2019-20 damesmode.

Het Trendstopteam geeft lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar de essentiële damesmode trends aan de vooravond van de FW19-20 internationale Fashion Week evenementen. Een nieuwe kijk op traditie heeft de heropleving van klassieke Amerikaanse en Britse traditionele buitenkledingstijlen tot gevolg, geüpdatet met hedendaagse sportieve invloeden. Hybride esthetiek combineert zware textuurmatige stoffen en vintage motieven met jeugdige performance elementen die van invloed zullen zijn op kleding, schoenen en accessoires voor Herfst/Winter 2019-20 en daarna. Onze samengestelde seizoensgebonden Macro Themes evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, op basis waarvan u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop drie aspecten van Beyond Heritage. Door traditionele stoffen en motieven met moderne mode-innovatie ontstaat het beste van beide werelden. Functionaliteit en performance spelen een belangrijke rol in kleding, schoenen en accessoires en verbreden de aantrekkingskracht van klassieke stijlen naar een groter publiek.

Kleding

Zware statement bovenlagen hebben een subtiele sport/street uitstraling waarbij traditionele motieven opnieuw worden uitgevonden voor een nieuwe generatie. Eerdere formele items worden nonchalanter met overdreven grote proporties en knusse, omhullende volumes. Onverwachte oppervlakbehandelingen, sportieve details en moderne kleurencombinaties voegen een modieus tintje toe aan klassieke traditionele stukken.

Belangrijke Damesmode Trends Herfst Winter 2019-20

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Sacai, Stella McCartney, House of Holland, allen Herfst Winter 2018-19.

Schoenen

Een palet van aardetinten is bepalend voor Beyond Heritage schoenen, waarbij een formele draai wordt gegeven aan outdoor-geïnspireerde elementen. Gepoetste Chelsea laarsjes met geribbelde rubberen zolen, een verwijzing naar regenlaarzen. Antiek gepolijste leren bovenzijden en textuurmatige wollen panelen voegen een nieuwe dimensie en diepte toe aan minimalistische muiltjes en retrogympen met cleane lijnen.

Belangrijke Damesmode Trends Herfst Winter 2019-20

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: 3.1 Phillip Lim, Rick Owens, Derek Lam, allen Herfst Winter 2018-19.

Accessoires

Accessoires maken gebruik van traditionele ruiten en hoogwaardige leersoorten voor een traditionele en historische uitstraling waarbij strakke, functionele vormen en doordachte details een minimalistische update bieden. Items met street invloeden worden heruitgevoerd met tapijt-achtige jacquardstoffen die het oude en het nieuwe met elkaar vermengen.

Belangrijke Damesmode Trends Herfst Winter 2019-20

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: A.P.C, Lacoste, Loewe, allen Herfst Winter 2018-19.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2019 Key Dresses Directions rapport van Trendstop, met alle onmisbare jurkentrends van het seizoen. Klik hier voor uw gratis rapport.

Belangrijke Damesmode Trends Herfst Winter 2019-20

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN