Belangrijke Damesschoenentrends voor SS19

De schoenenexperts van Trendstop presenteren de essentiële silhouetten, materialen en onderdelen die bepalend zullen zijn voor de schoenenstijlen in voorjaar/zomer 2019 en de daaropvolgende seizoenen. De hedendaagse vormen en het innovatieve gebruik van materiaal die te zien waren op de catwalks, tijdens de internationale beurzen en aan de voeten van de mondiale trendsetters zullen de markt inspireren en cruciaal zijn voor uw volgende collectie. Onze uitgebreide schoenenrapporten beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissing kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een kijkje naar drie van de nieuwste damesschoenentrends. Statement hakken en tenen zijn een belangrijk element voor voorjaar/zomer 2019. De Perspex Hak en de Teenring zorgen voor een frisse look binnen de categorie sandalen, met de introductie van nieuw materiaal en silhouetten. De Fashion Regenlaars borduurt verder op een festivalklassieker, terwijl het tegelijkertijd een basisschoen voor hoogzomer nieuw leven inblaast.

The Fashion Regenlaars

Belangrijke Damesschoenentrends voor SS19

De op festivals onontbeerlijke regenlaars krijgt voor SS19 een make-over met een meer verfijnde, high fashion uitstraling. Hoogglans plastic, rubber en vinyl coatings boren een van de essentiële materiaaltrends van het seizoen aan. Naarmate het belang toeneemt van kleren die het hele door gedragen kunnen worden, tonen deze regenlaarsstijlen aan hoe laarzen naar de zomer kunnen worden vertaald.

De Perspex Hak

Belangrijke Damesschoenentrends voor SS19

Hakken vormen een belangrijk onderdeel van voorjaar/zomer 2019, met een verscheidenheid aan conceptuele en artistieke uitvoeringen die te zien waren op de catwalks. Transparante, gegoten Perspex hakken maken een statement in bij elkaar passende getinte afwerkingen, terwijl grove, geblokte profielen verlicht worden door het gebruik van transparante materialen. Hoekige blokken en sleehakken introduceren een modern, doch vrouwelijk gevoel aan open sandalen en gesloten stijlen.

De Teenring

Belangrijke Damesschoenentrends voor SS19

Zomersandalen krijgen een moderne, minimalistische make-over met gebeeldhouwde, uitgeknipte bovenstukken en geronde bandjes. Bolvormige teenringen zijn opvallende elementen, zowel als onderdeel van een vrijstaande constructie of uitgelicht in een contrasterende accentkleur. Vierkante tenen en hoekige snitten introduceren een geometrisch aspect voor een scherpere look.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2018 Footwear Directions rapport van Trendstop, een eerste kijk naar de belangrijke nieuwe schoenentrends. Klik hier voor uw gratis rapport.

Belangrijke Damesschoenentrends voor SS19

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Marni Voorjaar Zomer 2018, Street Style, Chanel, Stella McCartney, Maison Shoeshibar, Rejina Pyo, Valentino Voorjaar Zomer 2018, Prabal Gurung Voorjaar Zomer 2018, New York Street Style allen Voorjaar Zomer 2018.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN