• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke Herenmode Catwalk Schoenentrends Herfst Winter 2019-20

Belangrijke Herenmode Catwalk Schoenentrends Herfst Winter 2019-20

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Lezers van FashionUnited krijgen een eerste kijkje naar de belangrijke trends die bepalend zullen zijn voor herenschoenenmode voor Herfst Winter 2019-20 en daarna.

Het Trendstopteam biedt lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie onmisbare schoenentrends, vers van de internationale modeshows. Dankzij het succes van hybride stijlen experimenteren ontwerpers op nieuwe en steeds creatievere manieren voor Herfst Winter 2019-20, waarbij de beste elementen uit performance, nonchalante en klassieke schoenensilhouetten samengebracht worden om creativiteit en spannende ontwerpen op een hard groeiende markt te brengen. Onze samengestelde catwalk-trends en specialistische schoenenrapporten en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best basis kunt vormen voor uw beslissingen.

Deze week presenteert Trendstop drie FW19-20 schoenentrends die inspiratie bieden voor herenschoenen. De nieuwste lichting hybride ontwerpen geeft een stedelijke draai aan zowel outdoor looks als formele looks in The Street Hiker en The Sports Hybrid Ankle Boot, terwijl een belangrijk seizoenscomponent naar voren treedt in The Premium Tread Sole waarbij ontwerpen vernieuwd worden door middel van conceptuele constructies.

The Street Hiker

De aanhoudende invloed van outdoor- en activewear op mode vertaalt zich naar de schoenensector. Op berglaarzen geïnspireerde aspecten worden in zowel sportieve als formele stijlen geïntroduceerd, wat resulteert in een zeer functionele hybrides (sportieve schoenen, red.) geschikt voor de stad. Speed laces en gevoerde - ankle guards - ofwel enkelbeschermers - updateten lichtgewicht performance hightops. Bungee koord schoenveters geven klassieke Derby silhouetten een extreem sportieve draai.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Balmain, Christopher Raeburn, Craig Green, allen Herfst Winter 2019-20.

The Sports Hybrid Ankle Boot

Traditionele leren enkellaarzen worden voor Herfst Winter 2019-20 vernieuwd. Sportschoen elementen zorgen voor een uiterste hedendaagse en jeugdige herinterpretatie van de de Chelsea (boot). Reflecterende en nylon stukken op het bovenste deel van de laars rusten op sportieve zolen, met een subtiele motorstijl look door klittenband en ritsdetails.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Iceberg, Balmain, Dior Homme, allen Herfst Winter 2019-20.

The Premium Tread Sole

Zolen vormen een belangrijk element van de schoenstijlen van het seizoen. Ze combineren high-performance ontwikkeling met conceptuele statement ontwerpen. Innovatieve verheffen laarzen en gympen met extreme proporties, overdreven profieldieptes en uitlopende of gefacetteerde silhouetten creëren frisse, modieuze profielen.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Maison Mihara Yasuhiro, Valentino, Acne Studios, allen Herfst Winter 2019-20.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2019-20 Fast Fashion Sports rapport van Trendstop, met alle onmisbare schoenentrends van het seizoen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

FW19
Herfst/Winter 2019
Schoenentrends
Sneakers
Trends
Trendstop