Belangrijke Herenmodetrends voor SS18

Het catwalk team van Trendstop brengt u de laatste modeconcepten die van invloed zullen zijn op de herenmodemarkt in voorjaar/zomer 2018 en de daaropvolgende seizoenen. Onze mannenmode experts onthullen de belangrijke stijlen van de meest trendbepalende ontwerpers en invloedrijke collecties uit Londen, Milaan, Parijs en New York, en identificeren en analyseren drie essentiële items die onmisbaar zullen zijn voor uw volgende herenmodecollectie. Ons uitgebreide herenmodeverslag en de seizoensrapporten beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie kledingtrends die bepalend zullen zijn voor voorjaar/zomer 2018. Tops en t-shirts krijgen een sportief tintje met wielreninvloeden, terwijl Cargo Tech utilitaire stukken verheft met een high-tech twist. Met de Faux Denim Jacket wordt een iconische stijl voor zomer bewerkt en nieuw leven ingeblazen in een reeks stoffen, kleuren en prints die tal van nieuwe stylingopties biedt.

The Cycling Jersey

Belangrijke Herenmodetrends voor SS18

Wielren jerseys stralen een nieuwe sportiviteit uit met levendige colour blocking en door sponsorschap beïnvloedde opdrukken. Details zoals sportief stikwerk benadrukken de uit panelen bestaande constructies, terwijl contrasterende sportieve en waterbestendige stoffen gecombineerd worden voor een technische interpretatie van textuurmatig blocking.

Cargo Tech

Belangrijke Herenmodetrends voor SS18

Door cargo geïnspireerde stijlen hebben dit seizoen een zware technische focus, met hoogwaardige stoffen die klassieke utilitaire stijlen verheffen. Luchtige waterbestendige stoffen worden goed gecombineerd met reflecterende stoffen om extra spanning te creëren in het oppervlak en de praktische eigenschappen van de stijl te behouden.

The Faux Denim Jacket

Belangrijke Herenmodetrends voor SS18

Door denim geïnspireerde jasjes zijn een belangrijke stijl voor het voorjaar/zomer seizoen. Van geweven texturen tot suède, bieden een reeks stoffen een hedendaagse update terwijl het oorspronkelijke klassieke, stoere uiterlijk van het origineel behouden wordt. Contrasterende mouwen en geblokte panelen introduceren een fris kleur- en printelement.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2017-18 Top 10 Collections by City rapport van Trendstop, een samengesteld overzicht van de beste herencollecties en belangrijke ontwerpers van het seizoen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Belangrijke Herenmodetrends voor SS18

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Kenzo, Lanvin, Craig Green, Astrid Andersen, Louis Vuitton, Liam Hodges, Fendi, Bikkembergs, Kenzo, allen Voorjaar Zomer 2018.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN