• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke jurk trends voor voorjaar/zomer 2015

Belangrijke jurk trends voor voorjaar/zomer 2015

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Wees goed voorbereid op voorjaar/zomer 2015 met de essentiële Top 10 Jurk Trends van Trendstop, de ultieme gids voor de meest belangrijke silhouetten van het seizoen. Dit must-have rapport is ontworpen om u te helpen uw omzet te maximaliseren door het huidige probleem van trendverzadiging aan te pakken. Een grote hoeveelheid online bronnen zoals websites, blogs en sociale media overspoelt het internet met onbetrouwbare trendvoorspellingen. Hierdoor verliest de term 'trend' zijn waarde, alsmede door uitverkoop in de retail waar inkoop en productontwikkeling niet op een lijn liggen met de ware behoefte van de consument.

Trendstop trends zijn anders. Omdat we begrijpen hoe belangrijk trendbevestiging is, volgen we de levenscyclus van iedere trend van concept tot standaard retail op de voet. Met gebruik van onze S.M.A.R.T. (Specifiek, Meetbaar, Toepasbaar, Relevant, Vroegtijdig) trendopzet, kunnen we vertalingen van de trends en timing nauwkeuriger beoordelen, waardoor u een beter beeld krijgt van de bestverkopende trends, of u nu inkoper, ontwerper of producent bent.

In onze nieuwe Fashion Trend Guide vindt u een gedetailleerde analyse van de 10 bestverkopende jurksilhouetten voor Voorjaar/Zomer 15 om u te helpen bij de planning van uw lijn. Hier geeft Trendstop de lezers van FashionUnited een kleine vooruitblik op de belangrijkste Slipjurk trends van de jaren 90.

Slip Dress

Geïnspireerd door de stijl van de jaren 90, krijgt de slipjurk een frisse update voor het nieuwe zomerseizoen, waardoor draagbare sjiek met een eenvoudig silhouet gecreëerd wordt.

Deze trend, waarbij slipjurkjes van luxe zijde of luchtige stoffen gemaakt zijn, is een must-have silhouet voor Voorjaar/Zomer 15. Smalle spaghettibandjes blijven onontbeerlijk, terwijl een metallic afwerking zorgt voor een veelzijdige stylingoptie. Als een alternatief kunnen de jurken over t-shirts gedragen worden voor een meer ontspannen look.

Exclusieve Aanbieding

Trendstop Voorjaar/Zomer 2015 Fashion Trend Guide: Top 10 Jurk Trends. Bestel het volledige rapport hier bij Trendstop.com hier >>. Maak gebruik van onze exclusieve aanbieding voor FashionUnited en ontvang met de promocode DRESS10 een speciale korting van 10 procent.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de Voorjaar/Zomer 2016 Prognoses van Trendstop, ga dan naar onze Trend Reports pagina.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Alle beeldmateriaal via Trendstop.com