Belangrijke Kindermode Concepten voor  Voorjaar/Zomer 2018

De kindermode experts van Trendstop bieden u inzicht in de kleding- en accessoireconcepten die bepalend zullen zijn voor de kindermodemarkt in voorjaar/zomer 2018. Van de zorgvuldig geselecteerde Dot to Dot sfeer en de ecologisch verantwoordde ethos van Bubble in Londen tot de nieuwe innovaties die opdoken tijdens Playtime in Parijs en de Kleine Fabriek in Amsterdam, ons team heeft de nieuwste trends en jonge ontwerpers op de beurzen gesignaleerd die ongetwijfeld uw volgende kindercollecties zullen beïnvloeden. Ons uitgebreide verslag en onze uitvoerige fotorapportages beoordelen de commerciële waarde en levensduur van ieder thema, waardoor u de best mogelijke beslissing kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie kindermodetrends die een belangrijke rol zullen spelen in voorjaar/zomer 2018. In Rustic Sailor worden nautische invloeden gecombineerd met textuurmatige afwerkingen voor een nostalgische uitstraling, terwijl Mini Modernist de transitie van artistiek en geabstraheerde prints naar kinderkleding illustreert. Nieuw tijdens de voorjaar/zomer 2018 shows was het Sports Day thema, een retro restantje sportkleding uit de jaren negentig.

Rustic Sailor

Belangrijke Kindermode Concepten voor  Voorjaar/Zomer 2018

Nautische looks ondergaan een rustieke transformatie voor het voorjaar/zomer 2018 seizoen. All-in-one’s worden van canvas en zacht linnen gemaakt, en gaan gepaard met zuidwesters. Traditioneel zee blauw wordt vervangen door een zachtere, vervaagde donkerblauwe variatie, die de sfeer van vervlogen tijden goed complementeert.

Mini Modernist

Belangrijke Kindermode Concepten voor  Voorjaar/Zomer 2018

Abstracte grafische en modernistische motieven zijn dit seizoen nieuw in de kindermode, met prints die een tikkeltje naïef zijn uitgevoerd. Obscure en buitenaardse figuren uitgevoerd in multimedia afwerkingen of opgebouwde vormen met met-de-hand geknipte randen roepen een handarbeiders esthetiek op, terwijl uitvergrote abstracte motieven een frisse, modernistische benadering weerspiegelen.

Sports Day

Belangrijke Kindermode Concepten voor  Voorjaar/Zomer 2018

Dunne trainingspakken en luxe jersey truien voegen een verfijnde esthetiek toe aan kinderkleding. Weloverwogen colour blocking en felle atletische tinten definiëren silhouetten met opvallende contrasten, en benadrukken hoekige panelen in grote proporties.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall/Winter 2016-17 Kidswear Trade Show Overview van Trendstop, een essentieel rapport over de shows, belangrijke trends en topontwerpers van het seizoen. Klik hier voor uw gratis rapport.

Belangrijke Kindermode Concepten voor  Voorjaar/Zomer 2018

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop: Mads Norgaard, Sproet and Sprout, Mini Stitches, Zinc, Barn of Monkeys, Goodordering, Tumble N Dry, Veja, allen Voorjaar/Zomer 2018.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN