• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke Kindermodetrends vanuit de Herfst/Winter 2016-17 Modebeurzen

Belangrijke Kindermodetrends vanuit de Herfst/Winter 2016-17 Modebeurzen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Terwijl de afgelopen maanden in het buitenland diverse heren- en damesmodebeurzen plaatsvonden, werd in Amsterdam, Parijs en Londen ook een aantal vooraanstaande beurzen gewijd aan herfst/winter 2016-17 kindermode. De Kleine Fabriek presenteerde onder andere een onderdeel dat gewijd was aan aanstormend talent in de kindermodesector, terwijl Playtime Paris drie trendafdelingen aanbood die in samenwerking met drie verschillende textielkunstenaars waren ontworpen. In Engeland concentreerde Bubble London zich op outdoor modestijlen met een groot aantal deelnemende sportmodemerken, terwijl Scandinavische- en streetwearstijlen sterk aanwezig waren op Dot to Dot. Het Trendstop team liet een uitgebreide analyse los op de Herfst 2016 kindermodebeurzen en presenteert hier een samenvatting van drie inspirerende trends, waarmee de lezers van FashionUnited inzicht krijgen in een aantal nieuwe thema’s en kleuren die dit seizoen in de kindermode veel voorkomen.

Into the Woods

De kinderen gaan het bos in op zoek naar een winters avontuur, en collecties weerspiegelen dit. Herfsttinten zoals pompoen en roest complementeren knusse breisels en technische jassen, terwijl bosdieren de truien rijkelijk versieren. Bergschoenen met een voering van schapenvacht zijn uitermate geschikt voor het ruwe terrein.

Scarlet Embers

Ontwerpers van kindermode gaan tegen de gebruikelijke trends voor het seizoen in met de introductie van vurige kleuren. Warm rood-oranje tinten maken een statement in alledaagse kleding, waaronder versierde sweatshirts en sportieve broeken. Donkere contrasten vallen op op grafische rugzakken.

Seventies Bohemian

Moderne kindermode laat zich inspireren door de jaren zeventig met een frisse interpretatie van de bobo-look. Suède rokken met knopen, zacht katoenen jurken met lange mouwen en met schapenvacht gevoerde laarsjes behoren tot de must-have stijlen. Klassieke jaren zeventig tinten lijken als nieuw met uitgesproken kleuraccenten, terwijl frivole bloemetjes een veelvoorkomende print zijn.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van Trendstop’s complete Fall/Winter 2015-16 Kidswear Trade Show Overview, met essentiële trends die hun opwachting maakten in kindermode tijdens de vooraanstaande beurzen Pitti Bimbo, Playtime Paris en Bubble London. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: JIKKS, Elmel, Tobias and the Bear, No Added Sugar, Herschel, Tuc Tuc, La Queue du Chat, Donsje and IKKS allen Herfst/Winter 2016-17.


Trendstop