Belangrijke kleurentrends voor voorjaar/zomer 2016

Ontdek de best verkochte Modekleuren voor Voorjaar/Zomer 2016 met het visueel-inspirerende nieuwe rapport van Trendstop.com. Ons Modekleuren rapport is ontworpen om u te helpen bij het maken van beslissingen over kleuren door te laten zien hoe de vooraanstaande ontwerpers de seizoenskleuren in hun ontwerpen toepassen. Ontdek 15 essentiële kleuren voor het komende seizoen, gepresenteerd met een moodboard, een fotogallerij die te downloaden is, en een bijpassende Pantone® referentie voor iedere tint. Als onderdeel van de samenwerking met FashionUnited geven de Trendstop kleurexperts een kleine vooruitblik op de voorjaarskleur Spring Papaya.

Spring Papaya

De Winter Papaya van afgelopen seizoen ontwikkelt zich tot Spring Papaya, een subtiele oranje tint met een vleugje zachte kurkuma. Deze rustige, kruidachtige doch kruidige kleur is geschikt voor de Hedendaagse- en Tienermarkten.

Belangrijke kleurentrends voor voorjaar/zomer 2016

Spring Papaya, een belangrijke kleur voor Voorjaar/Zomer16, verleent een ongedwongen elegantie aan damesmode en accessoires. Flinterdunne stoffen zijn vrouwelijk maar toch ook modern, terwijl tassen verrassend nieuw lijken in vierkante, leren uitvoering. De kleur werkt ook goed bij volumineuze draperieën en ontspannen maatwerk.

Exclusieve Aanbieding

De Trendstop Voorjaar/Zomer 2016 Modetrendprognose, waarin 15 essentiële kleuren zijn opgenomen, kunt u hier bij Trendstop.com aanschaffen >>. Maak gebruik van onze exclusieve aanbieding voor FashionUnited en ontvang met de promocode FUFASHION10 een speciale korting van 10 procent.

Belangrijke kleurentrends voor voorjaar/zomer 2016

Mocht u geïnteresseerd zijn in de Voorjaar/Zomer 2016 Prognoses van Trendstop, ga dan naar onze Trend Reports pagina.

Belangrijke kleurentrends voor voorjaar/zomer 2016

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Belangrijke kleurentrends voor voorjaar/zomer 2016

Alle beeldmateriaal via Trendstop.com

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN