Belangrijke Kleurtrends voor SS19

De kleurexperts van Trendstop brengen u de nieuwste kleurtrends die van invloed zullen zijn op de damesmodemarkt in voorjaar/zomer 2019 en de daaropvolgende seizoenen. Ons team onthult de essentiële kleuren die hun opwachting maakten tijdens de internationale Resort collecties en die bepalend zullen zijn voor de basis- en modekleurpaletten. Ieder seizoen stellen onze uitgebreide kleurprognoses de kleuren vast die onontbeerlijk zullen zijn voor uw collecties, met een analyse en beoordeling van de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de juiste beslissingen kunt nemen voor uw collecties.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke kleuren die van groot belang zijn voor het SS19 seizoen. Steel Pink biedt een frisse interpretatie van pastel paletten met een koelere, meer hedendaagse uitstraling. De zwarte tonen van Deep Dark Navy bieden een update van een klassieke kleur en introduceren een tint voor ieder seizoen aan het basis kleurenpalet van voorjaar/zomer 2019. Zo is ook Blonde Camel een herbewerking van een klassieke tint met een door de zon gebleekte gloed die perfect is voor zomer.

Steel Pink

Belangrijke Kleurtrends voor SS19

Metallic roze tinten introduceren een frisse vrouwelijkheid aan het palet van het modeseizoen. Koele, staalachtige tinten updaten voormalige suikerzoete tinten met een hedendaagse edge die de volwassen schoonheid van zacht gestructureerde breisels, gecanneleerde silhouetten en geplooide blouses verder versterkt.

Deep Dark Navy

Belangrijke Kleurtrends voor SS19

Donkerblauw wordt dit seizoen opnieuw uitgevonden met een donkerdere benadering. Het ‘bijna zwarte’ uiterlijk van de donkere, verzadigde kleuren wekken een zekere mannelijkheid op, en maakt daarbij gebruik van de aanhoudende mannelijke trend en benadrukt het toenemende belang van donkere tinten voor ieder seizoen in het voorjaar/zomer palet.

Blonde Camel

Belangrijke Kleurtrends voor SS19

Cameltinten worden voor SS19 gemoderniseerd met een verbleekte gloed en een zacht vervaagde afwerking. Door de woestijn geïnspireerde tinten bootsen de kleuren van zonnige bestemmingen na, terwijl de formele, mannelijke uitstraling van klassiek camel in strak gesneden silhouetten en mannelijke verhoudingen van zomerse jassen, hemden en pakken behouden wordt.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2017 Colour Directions rapport, met belangrijk nieuwe trends van de top designercollecties. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Belangrijke Kleurtrends voor SS19

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: TSE Pre Fall 2017, Derek Lam Resort 2018, Tome Resort 2018,Nomia Resort 2018, Sachin and Babi Resort 2018, Theory Resort 2018, Stella McCartney Resort 2018, No 21 Resort 2018, Victoria Beckham Resort 2018