• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke Lente/Zomer 2020 Herenmodekleuren op de Catwalk

Belangrijke Lente/Zomer 2020 Herenmodekleuren op de Catwalk

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de essentiële herenmode kleurentrends die zich voordoen tijdens het Lente/Zomer 2020 seizoen.

Het Trendstop team geeft lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke kleuren vanuit de Lente/Zomer 2020 modeshows die bepalend zullen zijn voor de herenmodemarkt gedurende het seizoen en daarna. Herenmode wordt middels geraffineerde neutrale tinten en elegante modekleuren die het klassieke herenpalet nieuw leven in blazen, verheven in zowel de formele- en vrijetijdssectoren. Onze samengestelde modeshow trendrapporten en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, op basis waarvan u de best mogelijke beslissingen kunt maken.

Deze week presenteert Trendstop drie inspirerende SS20 herenmodetinten. Sea Foam Tones introduceert een fris, verfijnd gevoel aan nautische kleurencombinaties, terwijl in Genderless Blush Tones van oudsher vrouwelijke tinten een nieuwe mannelijkheid ontwikkelen en de genderneutrale trend omarmen. In Mushroom Tech Neutrals krijgen neutrale tinten een update met een esthetiek waarin techniek en natuur elkaar ontmoeten.

Sea Foam Tones

Blauwgroene tinten krijgen een zomerse zeegroene gloed in SS20 waarmee de populaire groenblauwe tonen van voorgaande seizoenen geüpdatet worden. Applicaties over het hele oppervlak en blokken kleur maken een subtiel statement in formele en vrijetijdskleding met ingetogen ruiten en eigenschappen van technische stoffen die diepte en dimensie toevoegen aan frisse, verkoelende tinten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Liam Hodges, Marni, E Tautz allen Lente Zomer 2020.

Mushroom Tech Neutrals

Neutrale tinten voegen een nieuwe verfijning toe aan performance herenmode. Zachte, lichte paddenstoelbruine tinten introduceren een contrasterend natuurlijk element aan hi-tech stoffen en maken gebruik van invloeden van buiten op een meer verfijnde manier. Enkele kleuren of zachte ombré tinten benadrukken de technische stoffen en versterken de nieuwe silhouetten van het seizoen.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Off-White, Sunnei, Cacete, allen Lente Zomer 2020.

Genderless Blush Tones

Aangezien mode zich steeds minder houdt aan de modeseizoenen en het concept van gender vervaagt, verschijnen donkere rozetinten als een belangrijke kleur in de herenmode. Draagbare roze tonen blijven mannelijk dankzij een zachtgrijze of bruine gloed, terwijl het gebruik van textuurmatige stoffen zoals suède, badstof en ribfluweel de diepte van de verzadigde tinten versterkt.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Emporio Armani, E Tautz, Cotton Project, allen Lente Zomer 2020.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall Winter 2019-20 Neutral & Foundation Colours Forecast van Trendstop, met alle must-have kleuren waarmee het palet van het seizoen geüpdatet kunnen worden. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

MANNENMODE
mannenmode lente/zomer 2020
mannenmodetrends
mannenmodetrends lente/zomer 2020
Menswear
menswear ss2020
Trends
Trendstop