• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke modekleuren trends voor voorjaar/zomer 2016

Belangrijke modekleuren trends voor voorjaar/zomer 2016

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Deze week onthullen de Trendstop kleurenexperts Apple Mint, een onontbeerlijke tint uit de nieuwe voorjaar/zomer 2016 modekleuren prognose. Deze kleur werd door onze analisten aangewezen als onderdeel van hun trendonderzoek, waarvan de resultaten samengevat zijn in een must-have rapport compleet met 15 top-verkopende tinten die het komende seizoen belangrijk zullen zijn. Iedere kleur is vergezeld van inspirerende beelden en voorbeelden die u informatie verschaffen over uw specifieke product, compleet met bijpassende Pantone® referentie. Hier kunnen FashionUnited lezers ontdekken hoe zijn Apple Mint in hun nieuwe collecties kunnen toepassen.

Apple Mint

Apple Mint is een zacht groene pasteltint die, verwerkt in zomerstijlen, zorgt voor een verfrissend effect. Deze tint is ideaal voor de Junior en Hedendaagse markten.

Deze koele tint is uitermate geschikt voor hedendaagse lente-sjieke damesmode. Utilitaire jasjes zijn vrouwelijk met eenvoudige lijnen en contrasterende witte ritsen, terwijl moderne Mary Jane-achtige schoenen Apple Groen met zacht grijze zolen gecombineerd worden. Als alternatief kan men voor een avond uit kiezen voor luxe stoffen geblokt met witte transparante stoffen voor een elegante statement.

Exclusieve Aanbieding

De Trendstop Voorjaar/Zomer 2016 Modekleuren Prognose, waarin 15 essentiële kleuren zijn opgenomen: schaf het complete rapport hier bij Trendstop.com aan >>. Maak gebruik van onze exclusieve aanbieding voor FashionUnited en ontvang met de promocode FUFASHION10 een speciale korting van 10 procent.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de andere Voorjaar/Zomer 2016 Prognoses van Trendstop, ga dan naar onze Trend Reports pagina.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Alle beeldmateriaal via Trendstop.com

Trendstop