Belangrijke Printtrends Resort 2020

Trendstop biedt lezers van FashionUnited een exclusief inzicht in de belangrijke damesmode print- en motieftrends voor het Resort 2020 seizoen.

De modeshowexperts van Trendstop presenteren de essentiële printtrends vanuit de internationale SS20 Resort modeshows en presentaties. De Resort collecties zijn een vroege indicator van wat tijdens de SS20 Fashion Weken voor zal komen en toonden een scala aan spannende nieuwe prints en experimentele innovaties op het gebied van damesmode. Ons uitgebreide mondiale modeshowverslag en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week ontvangen lezers van FashionUnited een vroege analyse van drie belangrijke printtrends die bepalend zullen zijn voor de damesmodemarkt in Resort 2020 en daarna. Basismotieven worden getransformeerd in statement items door de herinterpretatie van basismotieven door ontwerpers in Reimagined Animal en Extroverted Transseasonal Plaids. In Distorted Interior Patterns worden huishoudartikelen geintroduceerd voor een inventieve interpretatie van damsemodeprints.

Distorted Interior Patterns

Geïnspireerd door de wereld van interieurontwerp, worden schilderachtige penseelstreken, geïllustreerde objecten en bloemenprints omgezet in dagelijkse kleding en maatwerk. Uitvergrote prints creëren in zijn geheel of in gecoördineerde setjes een statement look.

Belangrijke Printtrends Resort 2020
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Victoria Beckham, Diane Von Furstenberg, 3.1 Phillip Lim, allen Resort 2020

Reimagined Animal

Klassieke dierenprints worden voor het nieuwe seizoen geüpdatet met geabstraheerde applicaties in uitgesproken monochrome kleuren. Levendig roze en geel of contrasterende zwart-wit combinaties benadrukken vertekende luipaardprints, optische zebramotieven en grote verenmotieven gedragen van top tot teen voor maximaal effect.

Belangrijke Printtrends Resort 2020
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Diane Von Furstenberg, Isabel Marant, Temperley London, allen Resort 2020

Extroverted Transseasonal Plaids

Traditionele ruiten worden geüpdatet en overstijgen de seizoenen met jeugdige kleuren en speelse vertekeningen. Ruiten in zomerse tinten worden benadrukt met neon accenten of geaccentueerd met contrasterende pied-de-poule met een vleugje pastel. Gedraaide en gewikkelde constructies transformeren tweekleurige pied-de-poule stukken en creëren daarmee een illusionistisch effect.

Belangrijke Printtrends Resort 2020
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: MSGM, Gucci, Hellessy, allen Resort 2020

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited kunnen gratis toegang krijgen tot de Pre Fall 2019 Key Print Directions van Trendstop, een samengesteld overzicht van de onmisbare prints en motieven uit de Pre Fall 2019 collecties. Klik hier voor uw gratis rapport.

FashionUnited readers can get free access to Trendstop's Pre Fall 2019 Key Print Directions, a curated overview of the essential prints and patterns from the 2019 Pre Fall collections. Simply click here to receive your free report.

Belangrijke Printtrends Resort 2020

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN