Belangrijke Resort 2019 Thematrends

De catwalkexperts van Trendstop presenteren de essentiële trends vanuit de SS19 Resort modeshows en presentaties in alle mondiale modesteden. Het toenemende belang van Resort wordt gestimuleerd door de verschuiving naar mode voor ieder seizoen en geeft een eerste indicatie van de trends die verder zullen worden ontwikkeld tijdens de WW19 modeweken. Ons uitgebreide mondiale catwalkverslag en de bijbehorende trendbeelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke trends die de damesmodemarkt tijdens het Resortseizoen en erna zullen beïnvloeden. Eco Tech Safari en Hybrid Nautical geven een nieuwe draai aan twee klassieke zomertrends, waarbij onverwachte invloeden en high-tech/low-tech esthetiek worden gecombineerd. De 90s Track introduceert een jongensachtige racersfeer aan retrosportieve looks, die gepaard gaat met een meer elegante en verfijnde sensibiliteit.

Eco Tech Safari

Belangrijke Resort 2019 Thematrends

Klassieke safaristijl krijgt een technische look, terwijl zijn organische en utilitaire kenmerken gewaarborgd blijven. Een palet van verbleekte aardetinten wordt ververst met pure witte, donkerblauwe en lentegroene accenten, terwijl een minimalistische benadering de ruige en rustieke texturen verfijnt.

Hybrid Nautical

Belangrijke Resort 2019 Thematrends

Nautische thema’s zijn in het voorjaar en de zomer onmisbaar. In de Resort collectie zorgt een mengelmoes van inspiraties voor vernieuwing met subtiele Western verwijzingen, nomadische esthetiek en een vleugje jaren 70 styling. Inktachtige, organische en aardetinten geven het klassieke blauw met wit een update, terwijl maritieme strepen opgebroken en verplaatst zijn.

The 90's Track

Belangrijke Resort 2019 Thematrends

Sportieve kleding uit de jaren 90 krijgt in het Resort seizoen een meer verfijnde uitstraling met retro athleisure silhouetten zoals trainingspakken en topjes met ritssluiting die nagemaakt zijn in luxe stoffen. Een motorsport tintje is waarneembaar in ruitpatronen, snelheidsstrepen, afgestemde tops en broeken of rokken, en top-tot-teen looks met de uitstraling van racingoveralls.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot Spring Summer 2018 Key Theme Directions van Trendstop, een samengesteld overzicht van de essentiële trends uit de SS19 damesmode collecties op de catwalks. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Belangrijke Resort 2019 Thematrends

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Tibi, Fendi, Derek Lam 10 Crosby, 3.1 Phillip Lim, Chloe, Altuzarra, MSGM, Red Valentino, Temperley London, allen Resort 2019.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN