• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belangrijke Resort 2020 Trends

Belangrijke Resort 2020 Trends

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de belangrijke damesmodetrends van het Resort 2020 seizoen.

De catwalk experts van Trendstop presenteren de essentiële trends uit de SS20 Resort modeshows en presentaties die plaatsvonden in de diverse mondiale modesteden. De nieuwe Resort collecties, die een vroege indicator zijn van de trends die verder zullen worden ontwikkeld tijdens de SS20 Fashion Week evenementen, tonen een nieuwe mate van verfijning in kleur en silhouet. Onze uitgebreide mondiale modeshowverslagen en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, op basis waarvan u de best mogelijke beslissingen kunt maken.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke trends die van invloed zullen zijn op de damesmodemarkt in het 2020 seizoen en de periode erna. Colour is doordrongen van een zekere rust met neutrale tinten en accenten in vervaagde en bepoederde uitvoeringen, terwijl Outdoor Influences een verfijnde draai krijgen dankzij het intelligente gebruik van kleur en minimalistische lijnen. Oversized Silhouettes introduceert een dramatisch element met overdreven lijnen en experimentele omvangen.

Colour

Resort tinten zorgen voor een rustgevende sfeer in het seizoenspalet. Gepoederde afwerkingen verlenen een zachte uitstraling aan beige, grijs en antraciet, terwijl verfijnde karameltinten een haast therapeutisch effect hebben. Zachte kleuraccenten komen voor in vervaagde pastel turquoise, perzik en limoen tinten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Preen by Thornton Bregazzi, Stella McCartney, Peter Petrov, allen Resort 2020.

Outdoor Influences

De natuur blijft damesmode beïnvloeden met functionele, actieve elementen. Voor Resort SS20, wordt er bij buitensporten en utilitaire esthetiek gekozen voor een subtielere benadering met overals en praktische zakken die verfijnd worden door middel van strakke lijnen en modieuze kleuren.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Off-White, Agnona, Stella McCartney, allen Resort 2020.

Oversized Silhouettes

Volume is een belangrijk aspect van de Resort collecties met overdreven vormen en grote verhouden die samen een nieuw silhouet voor 2020 creëren. Baggy, lange, wijde broeken stralen iets mannelijks uit, terwijl sculpturale jurken gebruik maken van volume op strategische plekken om de vrouwelijke vorm te versterken.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Co, Greta Constantine, Natasha Zinko, allen Resort 2020

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Pre-Fall 2019 Key Colour Directions van Trendstop, een samengesteld overzicht van de essentiële kleuren uit de 2019 Pre-Fall collecties. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

CRUISE
Cruise 2020
Resort
Resort 2020
resort trends
Trends
Trendstop