​Belangrijke Trends op de Catwalks voor Voorjaar Zomer 2019

Trendstop biedt lezers van FashionUnited een kijkje achter de schermen naar de belangrijke Voorjaar Zomer 2019 trends op de internationale catwalks.

Het team van Trendstop biedt lezers een exclusief kijkje naar de onmisbare trends uit de catwalk collecties voor Voorjaar Zomer 2019. Na de mondiale evenementen in New York, Londen, Milaan en Parijs, hebben we de must-see thema’s uit een aantal van de beste designercollecties geselecteerd die van invloed zullen zijn op damesconfectie, schoenen en accessoires in SS19 en daarna. Ons uitgebreide Catwalk Overzicht en bijbehorende catwalkbeelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke basis heeft voor het nemen van beslissingen.

Deze week presenteert Trendstop drie belangrijke top-tot-teen trends die de overgang maken van de catwalk naar een belangrijke commerciële look. In A Play on Heritage worden traditionele looks geüpdatet met een combinatie van athleisure invloeden en versterkte kleurschakeringen, terwijl in Refined 70’s vintage en retro styling op een verfijnde manier benaderd worden. Bij Nautical Undercover worden klassieke nautische looks vernieuwd, opnieuw met een vleugje sportiviteit en een meer volwassen en subtiele sensibiliteit.

A Play On Heritage

Historische invloeden worden naar de zomer vertaald door middel van een feller kleurenpalet, vervrouwelijkte silhouetten en lichtere stoffen. Dankzij sportieve invloeden krijgen maatwerk en bovenkleding een hedendaagse, hybride uitstraling, waarbij de traditionele esthetiek van het buitenleven wordt aangepast aan een stedelijke omgeving.

​Belangrijke Trends op de Catwalks voor Voorjaar Zomer 2019

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Kenzo, Eudon Choi, Sacai, allen Voorjaar Zomer 2019.

Nautical Undercover

Klassieke nautische elementen krijgen een gedempte afwerking. Er wordt experimenteert met fellere, sportieve blokken kleur, terwijl een beperkte aanwezigheid van de traditionele Bretonse streep ruimte overlaat voor een verfijnde, volwassen interpretatie van maritieme klassiekers en hybride stijlen.

​Belangrijke Trends op de Catwalks voor Voorjaar Zomer 2019

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Cedric Charlier, Dries Van Noten, House of Holland, allen Voorjaar Zomer 2019.

Refined 70's

Een minimalistische look wordt versterkt door invloeden uit de Jaren zeventig. Langgerekte silhouetten en een gemoderniseerd kleurenpalet bieden een verfijnde, minimalistische uitstraling waarbij de overdreven esthetiek van de jaren zeventig goed tot uiting komt in een minimalistisch, hedendaags look.

​Belangrijke Trends op de Catwalks voor Voorjaar Zomer 2019

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Acne Studios, 3.1 Phillip Lim, Roksanda, allen Voorjaar Zomer 2019.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Resort 2019 Key Theme Directions rapport van Trendstop, met de belangrijkste thema’s van het Resort seizoen. Klik hier voor uw gratis rapport.

​Belangrijke Trends op de Catwalks voor Voorjaar Zomer 2019

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Kelly Press Thu 11 Oct, 12:29 to me

Altijd up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u hier aan voor de FashionUnited nieuwsbrief!

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN