Belangrijke Voorjaar/Zomer 2020 Catwalk Stoffentrends voor Heren

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de onmisbare stoffentrends die voortkomen uit het Voorjaar/Zomer 2020 modeseizoen voor mannen.

Het team van Trendstop biedt lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke stoffentrends vanuit de Voorjaar/Zomer 2020 herenmodeshows die bepalend zullen zijn voor de markt tijdens het seizoen en daarna. Leer en stof doorbreken grenzen met ontwikkelingen die traditionele mode-ideeën over geslacht en seizoengebonden stukken doorkruisen. Onze samengestelde catwalk trendrapporten, bijbehorende beelden en specialistische stoffenverslagen evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, op basis waarvan u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop drie invloedrijke SS20 herenmode stoffenontwikkelingen. Considered Translucencies onttrekt de essentiële eigenschappen van transparante stoffen voor damesmode, in een nieuw jasje gestoken voor de mannelijke consument, terwijl Transeasonal Padding de grenzen overschrijdt met interpretaties voor warm weer. Refined Tonal Reptile versterkt de luxe beleving van exotische huiden met verheven afwerkingstechnieken.

Considered Translucencies

Transparante stoffen verplaatsen zich van de damesmodemarkt, en bieden dit seizoen nieuwe opties voor herenmode en -accessoires. Mannelijke pasteltinten en gekleurde lichte tonen benadrukken gewichtloze eigenschappen met subtiele prints die een extra dimensie toevoegen. Doorschijnende stoffen geven een hoogzomerse draai aan vloeibare sets en door sport geïnspireerde silhouetten.

Belangrijke Voorjaar/Zomer 2020 Catwalk Stoffentrends voor Heren
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Louis Vuitton, Dior Homme, Acne Studios allen Voorjaar Zomer 2020.

Refined Tonal Reptile

Exotische huiden worden verder verheven door middel van tonale kleuren die het reliëf van geschubde texturen verfijnen. Toegepast op zowel kleding als accessoires versterken verfijnde neutrale tinten het luxe gevoel terwijl eenvoudige details en minimale zomen en randen ervoor zorgen dat de hoogwaardige leren afwerkingen het middelpunt van de aandacht blijven.

Belangrijke Voorjaar/Zomer 2020 Catwalk Stoffentrends voor Heren
Images courtesy of Trendstop, left to right: Giorgio Armani, Dior Homme, Amiri, all Spring Summer 2020.

Transeasonal Padding

Voor herfst/winter waren gewatteerde en doorgestikte effecten een ontzettend populaire trend die zich voor voorjaar/zomer voortzet met een luchtigere look. Zacht gepofte effecten zorgen voor onverwachte luchtige volume in T-shirts terwijl outerwear stukken zoals gilets een subtiele thermische eigenschap bevatten. Fijne doorgestikte sneaker panelen verlenen een outdoor uitstraling aan performance sportschoenen.

Belangrijke Voorjaar/Zomer 2020 Catwalk Stoffentrends voor Heren
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: OAMC, Numero 00, Fendi, allen Voorjaar Zomer 2020.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall Winter 2019-20 Key Materials Directions van Trendstop, met alle must-have stoffenontwikkelingen ter inspiratie van uw collectie voor het seizoen. Klik hier voor uw gratis rapport.

Belangrijke Voorjaar/Zomer 2020 Catwalk Stoffentrends voor Heren

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN