Belangrijke Voorjaar/Zomer 2020 Herenschoenen op de Catwalk

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de onmisbare stijlen die bepalend zullen zijn voor herenschoenen in Voorjaar/Zomer 2020.

Het team van Trendstop biedt lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie van de belangrijke ontwerponderdelen en thema’s die van invloed zullen zijn op de schoenenmarkt voor heren in SS20 en daarna. Tijdens de modeshows viel vooral de ontwikkeling van zolen op, met extreme sportconcepten en eigenzinnige verhoudingen die resulteerden in een nieuwe interpretatie van een klassiek silhouet. Ons samengestelde catwalk trendrapport en de bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de beste beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop drie schoenentrends die in Voorjaar/Zomer 2020 voorkomen. Ontwerpers bedenken nu versies van traditionele schoenenprofielen met avant-garde toevoegingen in The Evolved Rand Detail terwijl nieuwe processen worden verkend in The Rubber Wrap en bij The Elevated Sole sportieve maltechnieken tot een extreem niveau worden getild.

The Rubber Wrap

Rubberen spatscherm details die het bovendeel van de schoen beschermen zien we terug in zowel de nonchalante als formele categorieën. Zolen met hoge randen verlenen een statement uitstraling aan eenvoudige halfhoge canvas schoenen of klassieke geklede schoenen; hiermee worden grovere silhouetten gecreëerd en spannende contrasten van matte en glimmende, en textuurmatige en gladde combinaties gemaakt.

Belangrijke Voorjaar/Zomer 2020 Herenschoenen op de Catwalk
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Sunnei, Les Hommes, Fendi allen Voorjaar Zomer 2020.

The Evolved Rand Detail

Verlengde en overdreven neuzen voegen een conceptueel element toe aan geklede/casual mocassins. Nieuwe silhouetten worden met opvallend gekleurde zolen en contrasterende kleuren geaccentueerd. Stiksel effecten en opstaande randen worden ook gebruikt om neuzen uit te lichten als onderscheidend ontwerpkenmerk.

Belangrijke Voorjaar/Zomer 2020 Herenschoenen op de Catwalk beelden via trendstop van links naar rechts: giorgio armani acne studios etudes allen voorjaar zomer

The Elevated Bubble Sole

Het populaire ‘bubbelzool’ concept wordt voor SS20 extreem opgevoerd met grote bolvormige doppen. Semi-transparant plastic verlicht de zware silhouetten voor een licht, wolkachtig effect. Effen kleuren zijn uitgevoerd met topografische contouren, waardoor de gewelfde vormen worden geaccentueerd.

Belangrijke Voorjaar/Zomer 2020 Herenschoenen op de Catwalk
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Walter Van Beirendonck, Emporio Armani, Munn, all allen Voorjaar Zomer 2020.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2019-20 Key Footwear Directions rapport, met allen onmisbare catwalkstijlen voor het komende seizoen. Klik hier voor uw gratis rapport.

Belangrijke Voorjaar/Zomer 2020 Herenschoenen op de Catwalk

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN