• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Belgische fashion retailer zoekt Sourcing Agent voor Istanbul, Turkije

Belgische fashion retailer zoekt Sourcing Agent voor Istanbul, Turkije

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Als grote grote Belgische fashion retailer met meer dan 20 jaar ervaring in de retail business zijn we steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons productieproces te optimaliseren. Voor voornamelijk women’s fashion wear zijn we op zoek naar een Sourcing Agent met een uitgebreid netwerk van fashion fabrikanten in Turkije, en meer bepaald Istanbul. Bedoeling is om onze ogen en oren te zijn ter plaatse en ons tijdens het sourcingproces op alle vlakken ondersteunen, van eerste contacten met de leverancier tot bezorging tot aan de deur.

Profiel: een jarenlange ervaring in de sector en een grote kennis van de lokale markt zijn een absolute must. Als Sourcing Agent heb je een goede kennis van import – taksen en tarieven, shipping en alle andere regelgeving in deze zaken. Sterke onderhandelingsvaardigheden en een goede neus voor fashion maken je profiel compleet.

Onze ideale kandidaat spreekt vloeiend Engels en Frans en heeft een uitstekende verstandhouding met verscheidene Turkse modefabrikanten. Door een grote kennis van out-sourcing, zeevracht, express, airfreight, kwaliteitscontrole tot interne douaneafhandeling zorgt hij/zij er voor dat alles tijdig geleverd en correct geleverd worden.

Interesse? Klik dan hier

Partner Content
Turkije