• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • BeOne 25 jaar

BeOne 25 jaar

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Modebedrijf BeOne lanceerde enkele weken geleden haar eerste eigen collectie ter ere van haar 25ste verjaardag. Vandaag maakt het bedrijf bekend dat het de nieuwe collectie tijdens modeshows in drie filialen, in Leeuwarden, Lisse en Baarn zal presenteren aan het publiek.

De eerste complete BeOne-collectie staat dit najaar in het teken van de behaaglijke warmte. Er wordt gewerkt met comfortabele stoffen als wol, leer en suède, in aardetinten, zwart, grijs, diverse bruintinten en zandkleur, aangevuld met warme roodtinten. Het nieuwe label BeOne Collection bestaat uit stijlvolle kleding van hoogwaardige kwaliteit met een klassiek tintje.

Belangstellenden kunnen voor een voorproefje van deze collectie ook terecht op de vernieuwde internetsite, waar o.a. een fotoreportage te zien is van het label. Daarnaast staan op de internetsite de verkoopadressen, een selectie van de labels die BeOne verkoopt, en diverse accessoires die in al de filialen te vinden zijn.

Bovendien ligt vanaf 15 augustus in alle filialen BeOne Magazine klaar. In dit magazine vindt u naast een uitgebreide reportage over de najaarscollectie en de laatste trends op het gebied van mode, lifestyle en interieur, een interview met de schrijver Arthur Japin.

 

 

 

 

BeOne