• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • BeOne lanceert eigen label

BeOne lanceert eigen label

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Voor BeOne is 2002 een bijzonder jaar. Het modebedrijf bestaat niet alleen vijfentwintig jaar, maar het komt ook, na zorgvuldige voorbereiding, met een eigen label: 'BeOne Collection'. Met dit label, dat kwalitatief vergelijkbaar is met de andere merken die verkocht worden, wil BeOne beter kunnen inspelen op de vernieuwingen binnen de mode. De collectie wordt nog completer, door aanvullende artikelen aan te bieden die naadloos aansluiten bij de geraffineerd samengestelde kleurgroepen.

'BeOne collection' hangt vanaf nu in alle filialen. Afgelopen seizoen is een aantal items onder dit label geïntroduceerd. Deze proefperiode is zeer succesvol afgerond en inmiddels is het aantal artikelen uitgebreid. De presentatiecampagne voor het label is gekoppeld aan het vijfentwintigjarig bestaan. Bijvoorbeeld door het uitbrengen van een jubileumuitgave van een eigen lifestyle-magazine met een sfeervolle modereportage worden beide punten onder de aandacht gebracht van bestaande en potentiële klanten.

BeOne verkoopt combineerbare mode van de betere merken als Mark, Josephine & Co, Rosner, Closed, Olsen, Xandres, Maura, Creenstone en sinds dit jaar dus ook 'BeOne Collection'. BeOne is gevestigd in tien steden door heel Nederland: Alphen, Baarn, Den Bosch, Drachten, Hoofddorp, Leeuwarden, Lisse, Sneek, Woerden en Zwolle.

BeOne