Beschikt uw fashionbedrijf over voldoende aanpassingsvermogen?

Fashion heroes bespreken kansen in fashionbranche

31 augustus 2015 - Bent u retailer, merkeigenaar of een pure online speler in de fashionbranche? Wilt u beter presteren en optimaal kunnen ondernemen? Dan behoort u zonder twijfel tot de fashion heroes van ons land. Laat u inspireren om uw onderneming nóg succesvoller te maken en kom naar de derde editie van het Fashion Heroes-event op donderdag 17 september.

Tijdens dit netwerkevent ontmoet u collega’s uit de branche om van gedachten te wisselen en ervaringen te delen. Daarnaast zijn er verschillende sprekers aanwezig die u alles vertellen over de huidige trends in de fashionbranche en de technologische kansen om u hierbij te helpen.

Ingericht op huidige ontwikkelingen

Niet alleen uw eigen organisatie, maar ook de bijbehorende automatisering moeten op de trends en ontwikkelingen zijn ingericht. Arthur van Dijk van ACA vertelt u bijvoorbeeld alles over de mogelijkheden die u als ondernemer heeft om in te spelen op de versmelting tussen retail en wholesale.

Wim Nieuwenhuijzen, CFO van Noppies spreekt over de aanpak rondom ketenintegratie. Hij licht toe hoe Noppies van merkeigenaar transformeerde in een organisatie die wholesale en retail met elkaar integreert. Hij neemt u mee in het waarom, hoe en wat van de technologie in fashion.

Verkoopkansen maximaliseren

Fashionbedrijven Berden, Van Tilburg, Front Runner, Roetgerink, Shuz en Wim Jaquet Sports delen de visie dat u als retailer of leverancier door samenwerking, de verkoopkansen kan maximaliseren. Stephan Bliek, commercieel directeur bij e-commercebureau Divide en mede-oprichter van het platform Stockbase vertelt u alles over de manier waarop u lost-sales tegen kan gaan.

Kansen en uitdagingen

Indien u een pure online speler bent, is uw hoofdactiviteit om te verkopen via internet. Bent u een fashionretailer met fysieke winkels en heeft u daarnaast een webshop? Dan maakt u wellicht geen onderscheid te maken tussen on- en offline kanalen. Beide situaties brengen kansen en uitdagingen met zich mee die Carel Smulders van ACA graag met u bespreekt. Bent u graag op de hoogte van de technologische toekomst in de fashionbranche? Dan bent u uitgenodigd op 17 september in Aviodrome te Lelystad. Voor meer informatie en gratis registratie gaat u naar www.fashionheroes.nl Iedere fashion hero is welkom!

Over Fashion Heroes

Fashion Heroes is hét inspiratieplatform voor fashionbedrijven over de thema’s omnichannel en ketenintegratie. Verschillende schakels uit de fashion waardeketen ontmoeten elkaar om kennis en inspiratie op te doen voor een succesvolle omnichannel aanpak. Het is een gezamenlijk initiatief van de leden van Fashion Alliance: ACA Fashion Software, Divide, Multiply, Eazier en Stockbase.

Voor meer informatie:

ACA

De Witbogt 2 | 5652 AG| Eindhoven | Postbus 8829| 5605 LV | Eindhoven | Telefoon: +31 (0)40-8800700 | E info@fashionheroes.nl | website: www.aca.nl |
 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN